Skip to content
4 reacties
812 weergaves

Wijst hij me vriendelijk af?

Hoi allemaal,
Ik ga sinds kort met een groepje jongens en meiden om. Via een vriendin ben ik vrienden geworden met dit groepje. Die vriendin zit in mijn klas en alle andere mensen bij elkaar in de klas op een ander niveau maar wel mijn school.
Nu zit er in die groep een jongen. In eerste instantie dacht ik niet mijn type qua uiterlijk, maar hij is gewoon qua karakter echt heel leuk. Speels, actief, doet lekker mee. Precies zoals ik ben.
Als we dingen met elkaar doen trekken ik en, laten we hem Stijn, noemen heel erg naar elkaar toe. Ik ben niet verliefd op hem ofzo maar ik denk dat ik dat wel kan worden. Ik heb nog nooit gezoend omdat ik nooit iemand leuk vind en ik heel erg afknap op jongens die het er meteen nogal dik bovenop leggen. Hij heeft overigens ook nog nooit gezoend.
Nu hadden we een feestje en daar waren ook wat vrienden van mij uit een andere groep. Op de after, waar ik niet bij was, vroeg Stijn waarom deze mensen er eigenijk waren omdat de rest elkaar goed kent. Mijn vriendin zei: omdat m14 (ik) toen we dit feestje plande jullie allemaal nog niet kende, dus dat was wel leuk voor haar. Stijn zei toen oh nou ik ben blij dat ik m14 heb leren kennen in vind het heel gezellig met haar.

Later vroeg mij vriendin wat speelt er eigenlijk tussen jullie? Hij zei moet je aan haar vragen. Toen ze doorvroeg zei hij dat hij het nice vond. Later zei hij: ik vind m14 heel leuk maar ik denk niet dat ik klaar ben voor een relatie.

Nou ken ik hem niet goed genoeg om te zeggen dat ik dat wel wil. Maar wat denken jullie?Ben ik gefriendzoned en maakt hij mijn vriendinnen duidelijk dat ik gewoon niet zijn type ben? Of is het allemaal nieuw voor hem en vindt hij het spannend ( ik heb daarom ook wel eens gezegd dat ik geen interesse heb). Of is het met omdat anderen er naar vroegen?(ik heb mijn vriendinnen dit overigens niet gevraagd en vind het ook een beetje awkward dat ze dat gedaan hebben).

14 jaar
2 jaren geleden

4 Reacties

  • Nog een keer ts: ik heb nooit gezegd dat ik geen interesse heb ( stond een schrijffout in)

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoho ts hier. Ik heb nooit gezegd dat ik heb interesse in hem heb. Ik heb bij andere jongens wel eens gezegd dat ik geen interesse had omdat ik het allemaal een beetje te spannend vond.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Je zegt zelf al dat je hem gezegd hebt dat jij geen interesse in hem hebt! Wat denk je dan dat hij denkt? Ik zou ook geen afwijzing willen dus doe ook net of ik niet verder wil... wij jongens zijn ook niet allemaal hetzelfde he

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon precies zoals hij zegt. Hij vindt je heel leuk, maar is er alleen niet klaar voor. Je bent niet afgewezen of gefriendzoned, maar nu is gewoon niet het juiste moment voor hem. Je heb zeker een kans met hem in de toekomst aangezien hij wel heeft gezegd dat hij je leuk vindt.

    Toch zou het inderdaad zo kunnen zijn geweest dat zijn reactie anders was omdat hij met een vriendin van je sprak en niet met jou. Het beste zou zijn om zelf met hem erover te praten, als jij zelf ook open staat voor een relatie (en als je de confidence ervoor hebt lol). Maar je bent zeker niet afgewezen!!

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten