Skip to content
63 reacties
4815 weergaves

Is ze exhi of niet?

Ik heb het in een ander topic al eens vernoemd, sinds kort heb ik een nieuwe vriendin die me telkens weer weet te verrassen. We zitten al een hele tijd bij elkaar op school, maar om de een of andere reden was ze me nooit zo opgevallen, misschien omdat ze met haar, laat ik het emo noemen, stijl niet helemaal in mijn straatje past. Pas nu ik haar wat beter begin te kennen valt me op dat haar kledingstijl niet alleen vrij zwart is, maar ook best wel uitdagend. Zo draagt ze bijvoorbeeld geen bh en toch best wel vaak topjes of jurken met behoorlijk wat inkijk. Ook heb ik haar er op 'betrapt' dat ze soms helemaal geen ondergoed draagt. Best spannend allemaal. Zelf zegt ze dat ze het leuk vind om de randjes een beetje op te zoeken en geeft ook wel toe dat ze wat verder gaat nu ze een vriendje heeft. Langs de ene kant doet ze er best onzeker over, maar aan de andere kant merk ik wel dat ze er plezier in heeft om wat meer van zichzelf te laten zien. Waar ik eerst nog dacht dat ze op het strand best wel makkelijk haar borsten liet zien, merk ik nu dat daar ook wel iets van een spelletje achter zit. Dat ze misschien ook best wel wat meer durft met mij erbij, omdat ze weet dat ik ook 'gewoon' in mijn string naar het strand ga.
Nou is er hier in de regio morgen een leuk festival en los van elkaar bleken we daar allebei kaartjes voor te hebben. Logisch dat we nu behalve met onze vrienden dus ook samen daarheen gaan. Sinds een dag of drie stuurt ze me steeds linkjes naar Youtube-filmpjes van Måneskin en het viel me al op dat het telkens de live-optredens zijn waarbij de bassiste in haar blote borsten op het podium staat. Weliswaar volledig YT-proof met tape of andersoortige tepelbedekking, maar toch. Ik heb natuurlijk gereageerd op haar in mijn ogen wat uitdagende 'voorstel', wel snappend dat ze wil aangeven dat zo'n outfit haar wel wat lijkt om te proberen. De enige echte reactie die ik daar op kreeg was de vraag of ik die tepelcovers niet een beetje flauw vond. Sta je daar toch weer met je mond vol tanden, want ik zat dus duidelijk nog een stadium eerder, bij het idee of het wel zou kunnen om zonder topje te gaan. Ze wil niet zeggen wat ze precies aan gaat trekken, dan grijnst ze alleen maar, maar dat ze er een spelletje van aan het maken is, is wel duidelijk.
Wat ik me nu afvraag, los van het idee of ik het zelf nu opwindend vind of er toch een beetje jaloers van wordt dat ze zich zo makkelijk bloot wil geven (ik weet het, dat is best flauw en ik ga me daar ook overheen zetten), is hoe je dit nu moet noemen? Is het exhibitionisme, of juist niet? Er zit zeker wel iets seksueels achter, want zoals ze zelf zegt windt het haar wel op. Wat vinden jullie en hoe zouden jullie reageren?

17 jaar
2 jaren geleden

63 Reacties

  • Ben ook best exhibitionistisch ingesteld. Als naar het strand ga ben ik een van de erg weinigen die topless ligt. Het valt wel op dat als je topless gaat andere vrouwen al snel volgen. Op Scheveningen topless naar de zee lopen vind ik best spannend omdat niemand dat doet. Ik wel en dat doe ik omdat ik me nergens voor hoef te schamen.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • M19, het is toch ook gewoon spannend en opwindend om zulke dingen te doen? En zolang je er mensen niet bewust mee lastig valt is er niets mis mee lijkt mij. Iedere keer als ik strip raak ik er ook nog steeds opgewonden van en dat had ik ook toen ik naakt poseerde voor een schilderclubje hoewel er toen vooral oudere dames keken. Over een paar weken wordt het helemaal spannend. Met 2 andere meiden van onze striptease service heb ik een keer bediend op een feest. Drankjes en hapjes rondgebracht dus, maar dan in lingerie. Later op de avond ging toen de beha uit. Het was een succes, leuk verdiend, nog een fooi en leuke reacties. Nu kwamen ze terug, of we dat nog eens wilden doen. Maar dan met de vraag of dus laat op de avond niet alleen de beha's maar ook onze broekjes uit konden. We hebben er best even over nagedacht maar we gaan het doen en dan loop ik dus een paar uur met alleen kousen en schoenen aan tussen de keurig geklede mensen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Exhibitionist is een groot woord. Kun je het niet gwn spannend en op windend vinden om af en toe je kutje en je tepels door te laten schijnen. Ik heb uit nood twee zomers geleden een superstretch badpak gekocht . Het is heel badpak van heel dunne stof, maar neemt daardoor minder plaats in dan een kleine bikini. Weegt ook niets, was al te klein en u nog erger.
    En zeker als het nat is en de felle zon schijnt dan zie je duidelijk tepels, schaamlippen en spleetje er doorheen. Toch draag ik het nog af en toe. Zogenaamd omdat het zo licht is en weinig water opneemt. Maar de waarheid is dat ik het leuk vin. Ook daarna gaat het uit en gaat mijn bikini aan om te zonnen zonder handdoek. Altijd leuk als jongens kijken. Een paar vriendinnen doen dat ook. Ik vind dat nogal onschuldig en het is ook tegen preutsheid. Ben ik ook een voyeuse omdat ik graag naar jongens kijk in zwembroekjes waarin je hun lul kunt zien zien of die zich bloot verkleden? Geniet ik van.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J17, dank je. Mijn vriend heeft zelf overigens die trekjes niet zo, dus wel een verschil met jou. Maar hij heeft er bijvoorbeeld geen enkel probleem mee dat ik strip. Al overweeg ik wel om daarmee te stoppen. Niet omdat het niet meer leuk is maar vanwege de onhandige werktijden. Mijn vriend woont verder weg en we zien elkaar alleen in het weekend, maar dan zijn ook de meeste optredens. Nu houden de andere meiden er wel rekening mee en doe ik de meeste door de week, maar af en toe ontkom ik er niet aan om ook in het weekend te strippen. Binnenkort is hij me zelfs de hele avond kwijt vanwege een klus die we hebben aangenomen. Wel een hele spannende, want het meest exhibitionistisch wat ik ooit heb gedaan. Zoals gezegd, mijn vriend heeft er geen probleem mee, maar ik vind het niet leuk om hem steeds alleen te laten. Mijn hele korte rokjes, blote borsten en andere dingen die ik doe vindt hij vooral lekker en daar word ik dan ook voor "beloond" door hem.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zal het haar nog wel eens vragen als ze weer hier is, M20. Ze is niet zo van de fora, dus gaat ze thuis ook niet zitten meelezen. Het is meestal op mijn verzoek dat ze ook haar verhaal hier heeft neergezet. Wanneer dan meer dan de helft daarvan niet wordt geplaatst, ook al geven we aan dat ze vanaf mijn pc post, dan hoeft het voor haar niet meer zo nodig. Snap ik ergens ook wel. Oh en tof dat je een leuke gast hebt ontmoet die jouw gekkigheidjes ook goed kan hebben.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat van dat naturisme dacht ik dus in eerste instantie ook, M22, waardoor ik er misschien nog wel meer tegen opzag dan het in mijn blootje moeten lopen zelf. Nou viel dat laatste toch nogal mee, omdat op de camping waar wij waren niet echt van de kinderen/pubers verwacht werd dat ze ook de hele dag in hun blootje rondliepen. Eigenlijk was het alleen aan en in het zwembad verplicht om naakt te zijn. Daar staat dan weer tegenover dat bij temperaturen van 35 graden en meer het ook helemaal niet erg is om niets of bijna niets aan te hoeven. Mijn vriendin had me ook al wel voorbereid dat het zo zou zijn en wat bleek, juist daar voelde ik me veel meer bekeken in mijn string dan waar ik hem eerder ook in het openbaar had gedragen. Het leuke, vond ik dan, was natuurlijk wel dat het helemaal niet uitmaakte of ik hem aanhield of niet, dankzij mijn tanline viel toch niet te ontkennen wat ik voor de vakantie in de zon had gedragen. Dat gold overigens ook wel voor mijn vriendin, al was haar tanline een stuk minder prominent dan de mijne, juist doordat ze allerlei verschillende bikinidingetjes had gedragen natuurlijk. Op de camping wist ze mij dan toch vooral het hoofd op hol te brengen met allerlei onvolledige outfits. Nooit gedacht dat ik zo geil zo kunnen worden van al die casual uit openhangende bloesjes piepende borsten, half van heupen afglijdende badlakens en, een van mijn favorieten, over het naakte lijf gedragen tuinbroeken. De hele vakantie was een grote oefening in erectieonderdrukking, dat kan ik je wel vertellen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook soms berichten die niet geplaatst worden j17. Op een of andere manier komen ze dan blijkbaar niet door want aan de tekst of waarop ze geschreven zijn kan het niet liggen. Jammer dat ze zelf niet meer schrijft, ze vertelde zo leuk. Bovendien is het fijn om dingen te lezen van iemand die een soort zelfde trekjes heeft als ik. Gelukkig kan mijn vriend die ik in de vakantie heb ontmoet er net zo goed mee overweg als jij!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Mij zeggen ze niet eens waarom het soms niet wordt geplaatst jongen 17. Vaker wordt het pas na een dag geplaatst. Ik heb het omgekeerde als zij. Ik gebruik diverse phones, ipads Pcs op verschillende plaatsen. Vaak ook op de Uni of het netje van mijn vriend. En ja als het haar onmogelijk is moet ik het wel met jou doen ;-). In de tijd dat jullie twee keer twee weken in Frankrijk waren, waren wij een strandzesdaagse aan het lopen en ook bijna twee weken op Ile d’oleron.
    Nadeel van naturistencampings en stranden is dat exhibitioneren ingewikkeld wordt. Het laatste was dat zij een Borat schaamlapje had en jij een string waar je piep niet uit kon piepen. Dat laatste vond ik wel jammer. Daarna nog nieuwe maaksels?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ow en wat mijzelf betreft, dat had ik natuurlijk ook meteen wel kunnen vertellen, ja, ik heb gemerkt dat ik het ook best opwindend vind om steeds weer met de billen bloot te gaan in de meest uiteenlopende situaties. Of het nu op het strand in Nederland is, hier in het lokale zwembad, of ergens op vakantie. Als jongen in een zwemstring blijf je toch altijd wel een uitzondering, misschien (of hopelijk) zelfs wel een beetje een bezienswaardigheid. Ik heb gemerkt dat ik dat stiekem best geil vind, dus ja, ook wel wat exhibitionistisch lijkt me.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hai M22. Ik denk niet dat ze hier zelf nog komt vertellen. Ze baalde er stevig van dat haar verhalen steeds niet geplaatst werden omdat ze op mijn computer geschreven waren. Je zult het met mijn verslagen moeten doen ben ik bang.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Dacht ik wel jongen 17, komt ze het ook nog zelf vertellen?
    Trouwens hoe zit het met jou zelf ? Jammer dat we jullie niet zijn tegengekomen. Ik ben erg nieuwsgierig..

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk dat ik na de afgelopen zomer best zelf positief kan antwoorden op mijn vraag :) Ja, dat is ze.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Van een surfshort naar een string is ook de grootste stap jongen 17. Grappig dat je jezelf er toe hebt gedwongen, dat maakt het spannender. Dat vind je toch ook leuk kennelijk. Toch ook een beetje exhi?
    Wij gaan begin augustus een kleine strand vijfdaagse doen dus jullie zijn op deze manier prima herkenbaar, want er zijn nog heel weinig jongens in string en meisjes in string met bretels ben ik ook nog helemaal niet tegen gekomen. Gelukkig is de jouwe nu zo degelijk dat hij er niet uit kan piepen. Moet ik niet aan denken. Nou ja eventjes wel en je vriendin kennende zal ze hem wel saboteren om mij een pleziertje te doen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Je hebt helemaal gelijk M22, ik had er zelf gewoon nooit zo bij stilgestaan tot ik M17 leerde kennen. Voor mij was de overstap van surfshort naar string al een enorme stap, laat staan dat ik me ook nog ging bezighouden met wisselen van broek. Misschien ook wel vooral omdat ik toen ik begon met strings te dragen wilde voorkomen dat ik in de verleiding zou komen om mijn grote zwembroek weer aan te trekken. De eerste keren ging ik express in een spijkerbroek naar het strand, zodat ik uit puur ongemak dat ding wel uit deed en uit liet. Daaronder had ik dan natuurlijk alleen mijn zwemstring aan, zodat ik gewoon niet anders kon. Dan moet je ook meteen wel all the way, want je gaat natuurlijk niet in je spijkerbroek zwemmen, dus op mijn rug op mijn handdoek blijven liggen was ook geen echte optie...

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Daar kunnen ook praktische redenen voor zijn jongen 17. Als het niet warm is en je komt uit het water is het lekkerder om even een droog broekje aan te doen. Maar jouw vriendin en ik zijn de enige niet. Een vriendin doet het ook maar minder. Mijn vriend is het niet maar doet voor de lol mee. Hij heeft helemaal geen grote, maar als hij zich rustig af staat te drogen zie ik toch meiden en ook vrouwen van 30/40 nieuwsgierig zitten kijken. Leuk toch. Soms kleden ze zich later dan ook open en bloot om. Of ze denken dat dat dus OK is en wel zo makkelijk of dat ze ook lekker wat laten zien dat weet je nooit zeker.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @M22 Sinds ik haar ken ben ik er meer op gaan letten en inderdaad, er zijn veel mensen (vooral vrouwen/meisjes valt me op) die zich meerdere keren per strandbezoek aan- en uitkleden.

    @mijneigenmeisje17 Vooral blijven plagen lieverd. Toen je in alleen dat zwarte T-shirtje om ijsjes ging had je meer dan 1 'volger' en dan nog niet eens allemaal 'putjesdelvers' :)

    Van de redactie: Misschien een idee om jullie onderlinge conversaties ook onderling te houden? ;)

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Van mij is ook dat open en bloot bekend meisje 17. Als ik lig te doezelen maken mijn vriendinnen me wakker dat ik even bikini moet wisselen omdat er twee jongens bij ons in de buurt zijn komen liggen. Ze genieten er allemaal van mee, maar er is er maar een die het ook durft. Net als topless.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • M17 hier (J17 ligt uitgeteld te snurken naast me), je hebt wel gelijk M22. Shockeren is niet echt mijn bedoeling. Hooguit een beetje plagen. Dat aan- en uitkleden doe ik al mijn hele leven. Geeft me gewoon een fijn gevoel.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat herken ik heel duidelijk jongen17. Ik doe dat ook, het is exhi maar ongevaarlijk en niet shockerend bedoeld. Tenslotte kleden meer mensen zich open en bloot om. Gelukkig ook zelfs jongens met van die tentshorts. Altijd een opluchting voor me dat ze toch een piemel hebben. Nou afwachten of ze zich ook bloot gaat geven als klein exhibitionistje

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @mijnmeisje17 Nou, zoals je gisteren op het strand liep te switchen tussen je verschillende niemendalletjes zou je toch denken van wel :)

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten