Skip to content
4 reacties
730 weergaves

Leeftijdsverschil

Hoi ik probeer het kort te omschrijven ik ben 21 en denk dat ik een meisje van 16 wel leuk vindt we kunnen heel goed praten en heel lang ook en denken over heel veel dingen het zelfde alleen ze is 16 dus een verschil van 5 jaar wat ik zelf ook best veel vindt maar tegelijk vindt ik dr wel leuk ze gedraagt zich ook best volwassen en zou amper zeggen dat ze 16 is ., en heb ook wel idee zij mij we hebben wel echt een klik kan je zeggen maar wat denken julie hiervan zou ik gwn een move moeten maken en vragen of ze keer met me uit wilt of

21 jaar
2 jaren geleden

4 Reacties

  • Gewoon kijken hoe het loopt, niet geschoten is altijd mis. Misschien blijkt het toch niet te werken en dat is dan jammer, maar dan kun je tenminste zeggen dat jullie het geprobeerd hebben. Als ik hoor dat een 16 jarige met een 21 jarige een relatie heeft denk ik wel: "Die schelen wel veel." Maar ik zou het niet afkeuren of raar vinden. Als je haar leuk vind moet je er gewoon voor gaan.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • liefde is geen wiskunde :p ik zou gewoon kijken hoe het loopt. Als jullie niet voor elkaar bestemd zijn merk je het vanzelf wel... direct of na verloop van tijd maar dan heb je het iig geprobeerd en toch een leuke tijd gehad... sucsexs

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • In mijn vriendengroep is de stelregel altijd: je eigen leeftijd gedeeld door 2 (halve afronden naar boven) plus 7. Voor jou is dat dus: 21 / 2 = 10,5 (afgerond 11) + 7 = 18. Dus ze is te jong voor je. Maar aan de andere kant mag je seks hebben met een 16 jarige volgens de wet, dus ik zou er mooi voor gaan hoor

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey,
    Ik kom zelf net uit een relatie met een jongen van dezelfde leeftijd als jou. Ik snap dat het super leuk is tussen jullie. Maar wat mijn ex en ik ervaarden na een langere tijd is dat de leeftijdsbarrière toch begon te wegen. Ik ben volwassener als de rest van mijn leeftijd en heb dus ook altijd oudere vriendjes gehad. Maar geloof mij, in het begin kan alles nog super goed gaan. Maar zoals mijn ex zij:” na langere tijd merk je bepaalde dingen op waaraan je echt ziet dat ze jonger is en dat kan voor ongemak zorgen.” Maar als je zeker van je zaak bent, ga er dan voor! Geniet van de liefde en van het meisje :)

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten