Skip to content
5 reacties
645 weergaves

Is dit normaal

Even een vraagje aan jullie. Mijn vriendinnen hebben een duidelijke mening naar ik weet dat die niet objectief is.

Ik ga een beetje om met een jongen ( noem hem voor het verhaal ff S). In eerste instantie klikte het heel goed. We kunnen lachen, en ik denk dat ik hem echt wel leuk vind, en dat heb ik niet snel. Maar we hebben niks. Alleen maar fix.

Maar de laatste tijd is het een beetje minder leuk. Mijn vriendin had een crush. En een vriend van haar crush had ons uitgenodigd bij hem thuis. Ik weet dat die vriend mij leuk vind maar ik vind hem niet leuk. Dat heb ik ook al duidelijk gemaakt. Nu gaf S aan dat hij liever niet had dat ik ging. Ik ben toch gegaan en toen heeft hij mij best vaak gesnapt om te vragen of ik niet gezoend had. Ik doe dat helemaal niet gemakkelijk een dat weet hij. En uiteinden vroeg hij me te zweren dat ik het niet ging doen.
Later wilde hij ook dat ik jongens van mij snap afgooide. Natuurlijk ga ik niet met andere jongens viben als ik hem leuk vind maar ik heb ook gewoon vrienden die ik snap en die ga ik niet verwijderen. Hij zegt dat ik heb dan niet leuk genoeg vind maar ik vind eigenijk dat als hij me nu dit al vraagt zonder relatie, dat hij dan vast nog jaloerser is als we wel iets hebben. Om was ik een keer met een jongen aan het praten over een opdracht op school en toen stuurde hij of ik nu die jongen leuk vond. Ik heb al 100x gezegd dat ik in niet snel verliefd word, en dat ik geen interesse heb ik geen enkele jongen die ik al kende. Ik heb alleen ook niet duidelijk uitgesproken dat ik dat wel in hem.heb.

Mijn vriendinnen zeggen dat hij niet normaal reageert en veel te jaloers is. Maar een vriend zegt dat hij misschien beter wordt als ik duidelijker maak dat ik hem.leuk vind. Ik vind hem wel alleen maar leuk als ik niet mijn hele leven moet veranderen omdat hij anders jaloers is. Wat vinden jullie?

14 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • WTF WAT BEZIELT DAT JOCH. ZO GA JE TOCH NIET MET MEIDEN OM. Sterkte de komende tijd, je verdient veel beter dan dit!

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Nou jullie hebben gelijk. Ik ben best wel geschrokken. Hij zei weer iets over andere jongens via snap en toen zei ik: joh hou daar s mee op. Ik heb echt geen zin om met je om iedere keer rekening te houden met je jaloerse gedrag.
    Joh je wil niet weten wat hij stuurde
    Kk hoer
    Kk slet
    Ik dacht dat ik iets aan je had kk domme
    Ik hoop dat je een ongeluk krijgt
    Vuile kkr hoer
    Kkr kech
    Wat denk je wel
    Kk wijf

    Ik heb verder niet gereageerd maar toen stuurde hij me later een foto van een mooi meisje, nu ben ik met haar bezig.
    Joh succes ermee. Ik ben wel een beetje verdrietig een echt ff klaar met jongens. Maar goed dat ik dit nu weet. Echt.
    Ik heb overigens nergens op gereageerd. Dat plezier gun ik hem niet.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Nu al zo controleren dat is niet best, hij is flink onzeker en uit dat zo dat is geen leuke vibe lekker laten gaan

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ken hem natuurlijk verder niet maar dit gaat nooit goed denk ik. Ik heb ook een jaloerse ex gehad. constan gezeik, moest steeds uitleggen waar ik was en met wie enzo was er snel klaar mee want werd alleen maar erger.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hij is jaloers en doet bezitterig.
    Geen goed idee om met hem verder te gaan.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten