Skip to content
7 reacties
920 weergaves

Ik haat hem

ik zit nu al een poosje in de 1e had toen ook weer een vriendje en het is een 2 of 3 weken geleden uitgegaan en nu heb k op snapverhaal van die senditvragen staan over jongens enzo en nu loopt mn ex echt op me te zeiken en zegge dat ik een hoer ben en om veel aandacht vraag en dat het me nooit gaat lukken om met een nieuw iemand ga krijgen maar hij heeft volgens mij ook allemaal roddels over mij verspreid bij mn vrienden{jongens} en die lopen nu ook heel raar tegen mij te doen en ik word dit gezeik zat en weet niet hoe ik hier vanaf kom want hij gedraagt zich echt als een sukkel en loopt boos op mij te doen terwijl hij het heeft uitgemaakt en nu heb ik weer gezegd dat ik nooit vk met hem had moeten nemen en dat ik weer snel met iemand anders krijg iemand alsjeblieft help me ik weet niet meer wat ik moet doen ik ben radeloos

12 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Klap hem naar de vlakte

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Hij probeert nu medelijden te krijgen van mensen op school. Je moet dat krasventje gewoon negeren... Veel jongens zijn zo. 3-4 jaar geleden in de klas was er een jongen die seks wou met zn toenmalig liefje. Omdat zij het toen niet wou heeft hij haar ook de hele tijd uitgescholden voor slet en hoer.... Echt zielige krasventjes zijn het

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon negeren! Dit is iets wat vaak gebeurd als relaties uitgaan. Dan wordt een van de twee boos en gaat domme dingen doen zoals roddels verspreiden en schelden. Ik zou hem blokkeren als ik jou was. Hij is zo te horen niet je tijd en aandacht waard als hij zich zo gedraagd.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat ben ik blij dat ik niet meer met dit soort Spangas drama bezig hoef te zijn.
    Blokkeer hem lekker op social media, en die andere jongens ook als ze kinderachtig doen. Laat ze mooi roddelen en negeer het gewoon.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ohhh ... Maar meisje 12 toch, Dit is idd heel vervelend. En dat ie zich zo afreageert op jou is ook echt niet leuk maar dat jij nooit meer een vriendje gaat krijgen is natuurlijk onzin. Jij komt de ware jongen tegen op een dag :) Echt waar... Je bent nog jong, het komt allemaal wel goed

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Oef, wat een betoog zonder punten en komma’s. Ten eerste neem eerst diep adem en kom eerst eens tot rust. Dit hoort bij volwassen worden en het enige wat jij kunt doen is hierboven staan en je niet gek laten maken.

    Roddels hou je nu eenmaal als het net “uit” is, maar hoe ga je ermee om. Het helpt zeker niet om in paniek te raken, zoals ik kan opmaken bij jou. Laat de andere kant van het verhaal zien, maar geef duidelijk aan dat het jouw versie is. Iedereen heeft zijn eigen waarheid, laat die van jou eerlijk en open zijn. Succes

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Negeren gewoon negeren en hopelijk is de volgende een leuk type

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten