Skip to content
5 reacties
426 weergaves

verliefd

hey,
ik werk nu een tijdje in een supermarkt en er is daar een heel leuk meisje, ze is er net nieuw en we praten veel. ze is echt heel lief en altijd vrolijk. ik zou wel graag wat met haar willen maar ik weet niet of ze me wel echt leuk vind. ze trok me vandaag mee aan mn arm om iets te zoeken en ze gaat ongeveer tegen me aan staan als ze iets vraagt. ook had ik pauze en zij niet, daarom ging zij 15 min langer door zodat zij ook pauze kon hebben en wilde ze dat ik ook starbuck kocht voor de pauze. het enig was is dat een ander meisje toen ook ineens pauze had en ze dus niet echt heeft kunnen doen. ik denk dat ze wel iets wilde idk. ze heeft me tijdens werk al zowat geïntroduceerd aan haar familie, haar broertje kwam langs en ze zei van kom even naar hem toe en haar moeder was er ook. ze groet me ALTIJD heel uitbundig en lief en herkend zelfs mijn zusje en vader. wil ze iets met me?

15 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • ik ben ook verliefd maar er is een probleem ze is al met iemand Hij zit te zeggen dat hij niet wist dat ik gepest werd in het 1 2 3 4 en 5 ik kan het niet aan horen maar dat hoort er bij

    11 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is precies je vraag? Of zei wat van jou wilt of dat jij wat van haar wilt? In ieder geval, ze lijkt wel geïnteresseerd in je. Je zegt iets over starbucks halen maar dat dat toen niet helemaal goed uit kwam vanwege haar vriendin. Vraag het gewoon nog een keer aan haar, dan gaan jullie samen starbucks halen, terwijl jullie dan praten ga je een beetje naar een onderwerp waarvan jij meer duidelijkheid denkt te krijgen over hoe ze jou ziet en wat ze van je wilt. Merk je dat het meer is dan een collega gaan jullie iets anders doen, een soort date. Maar het kan natuurlijk ook dat ze jou gewoon als een leuke vriend ziet en dat dat enthousiaste in haar karakter zit, daar moet je achter komen. Succes en laat het maar weten

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Denk het wel maat ga ervoor YOU CAN DO THIS!

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Vraag haar gewoon mee milkshake dronken ofzo

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, nodig haar uit om ergens iets te gaan drinken, naar de bioscoop gaan of een stukje wandelen/fietsen, als je werkelijk interesse heeft vindt zij dit vast leuk. Succes en zet hem op!

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten