Skip to content
5 reacties
537 weergaves

cadeautje voor crush

hoi,

even om jullie in het verhaal te krijgen. Ik ben een jongen van 13 en heb een 13 jarige vriendin, we spelen allebei best fanatiek tennis en ze is binnenkort jarig. We tennissen best vaak samen en zitten op dezelfde school, maar op dot moment is het eerder vriendschap dan een echte relatie. Ik zou graag een cadeautje voor haar willen kopen, niet te groot. Maar ik weet niet zeker wat. ik zou het fijn vinden om wat suggesties te krijgen om het perfecte cadeau te kunnen kiezen. Dus reageer maar met alle ideeën die jullie hebben.

Alvast bedankt en fijne dag nog(:

13 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • hoi, ben ik weer
    dankjewel voor de ideeën(: ik heb 2 tennisgripjes met een leuke kleur samen met een leuk kaartje gekocht. ik ga het haar binnenkort geven.(ze is namelijk nog niet jarig)

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Geef haar een sportsetje, als dat binnen budget zit en je haar kleding maat weet. Anders is zoals al werd gezegd sweetbandjes, sportsokken of een haarband in een leuke kleur ook een goed ide.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Boek over tennis geven.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Zie tennissers wel eens zweetbandjes dragen maybe die in een leuke kleur of opvallende sport sokken

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Als het om cadeautjes gaat dan telt vooral het gebaar. Wat het is dat is minder belangrijk. Gezien jullie relatie, gewoon vriendschappelijk, moet je ook niet met iets duurs of iets bijzonders aankomen, dat geeft alleen maar een ongemakkelijk gevoel. Koop gewoon een doosje chocolaatjes, dat hoeft niet duur te zijn en iedereen vindt chocola lekker. Mooi papiertje er omheen en misschien een bloemetje er op geplakt en je hebt een heel leuk cadeautje voor een aardig meisje.
    Bij veel supermarkten is er een mogelijkheid om zelf in te pakken en te versieren.

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten