Skip to content
6 reacties
717 weergaves

Verliefd op een jongen

Ik ben verliefd op een jongen waarvan ik niet zeker weet of hij gay is, de laatste keer toen ik zijn facebook profiel bekeek zag ik dat hij zijn interesses in vrouwen had veranderd naar blanco. Wat dat betekent vul maar in....

Ik krijg bij hem het idee dat hij zijn gevoelens wegdrukt, weten jullie wat ik moet doen om dit aan de gang te krijgen. Natuurlijk ben ik ook bang voor me zelf stel hij zou niet gay zijn en ik vertel hem hoe ik mij voel dat hij dit dan door gaat vertellen ofs.

26 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • gast van 26 : er is altijd een manier om hem te spreken, religie of niet je vindt overal homo mensen

    als je het niet subtiel kan vraag het dan op de man af,

    ja heb je altijd nee kun je krijgen

    je bent 26jaar of ben je jonger? als 26jarige moet je durven he

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Je zegt verliefd te zijn op die jongen. Wat houdt dat in? Wat wil je met hem, een relatie? Je zegt 26 te zijn en zo te lezen heb je je seksualiteit tot dusverre onderdrukt, je hebt dus geen enkele ervaring. Jij wilt neem ik aan, je gevoelens met die jongen delen, en naar ik denk wil je ook seks met hem. De vraag is, hoe oud is die jongen en wat voor relatie heb je op dit moment met hem?

    Het zou kunnen dat die jongen homoseksuele gevoelens heeft en wel in is voor een avontuurtje. Of hij een relatie met je wil is een andere zaak. Voor een relatie is het toch wel nodig dat de liefde van twee kanten komt. Gaan jullie al vriendschappelijk met elkaar om en is er een bepaald wederzijds vertrouwen? Of gaat het om een liefde op afstand?

    Als je je aangetrokken voelt tot iemand dan zoek je contact en probeer je een band op te bouwen. Dat is toch het eerste wat je moet doen. Als jullie die vriendschappelijke relatie hebben dan kan je verder gaan. Je kan dan praten over wat voor soort relatie jij graag zou willen, theoretisch gezien. Je zou de stap kunnen doen en zeggen dat jij je niet zo tot vrouwen aangetrokken voelt. Hoe zit dat met hem? Kun je vragen, wil hij een vriendin? Zo leer je elkaars gevoelens en voorkeuren kennen en misschien blijken jullie hetzelfde te willen.

    Wat wel belangrijk is, is die jongen van jouw leeftijd of is hij (veel) jonger? Dat maakt een groot verschil in hoe je met iemand omgaat en wat er mogelijk is.
    Samengevat, zoek contact, kijk of het klikt en probeer een vriendschap op te bouwen. De rest komt dan vanzelf wel.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, heb ik ook een paar keer meegemaakt en was zo stoer om ze toch te uitnodigen voor iets te gaan drinken. Ook wel eens als secret aanbidder gedaan. Is nooit wat geworden, maar de mannen hebben het wel allemaal sportief opgepakt. Dus wees niet bang, gewoon het gesprek aangaan en jezelf zijn!! Nee heb je, ja kun je krijgen. Succes en veel liefs.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik reageer even op mijn eigen bericht. Door cultuur en religie is het voor ons moeilijk om uit die kast te geraken. Dit maakt het natuurlijk heel lastig om erover te praten. Ik zou niet weten hoe ik dit op een subtile manier aan de gang moet zetten omdat ik op dit vlak geen ervaring heb ik ben voor het eerst verliefd.

    26 jaar
    3 jaren geleden
  • Doorvertellen je zit niet meer op de basisschool. Leven is een beetje risico's nemen, spreek hem gewoon aan en vraag of hij een keer met je uit wil.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • hi man

    praat eens met hem en leg het uit misschien kruipt die dan uit zijn schelp , gewoon praatje en zeggen dat jij op jongens valt en een vermoeden jij ook

    niet direct maar langzaam , het vertrouwen wekken het ijs zal wel ontdooien voor je

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten