Skip to content
1 reacties
346 weergaves

Verliefd

Hey, ik denk dat ik verliefd ben op een meisje van school. We zitten niet bij elkaar in de klas en ze is een jaar jonger. Nu met corona zie ik haar minder, maar we hebben nog nooit echt contact gehad. We zijn ook ver familie van elkaar, als ik het goed voor heb waren mijn overgroot oma en haar overgroot opa broer en zus. In principe is het al geen incest meer want er zitten genoeg generaties tussen. We volgen elkaar ook op insta. Ik weet helaas haar snapnaam niet en of ze überhaupt wel snap heeft (als ik haar volledige naam intyp op snap kom ik haar niet tegen). Facebook heeft ze in ieder geval niet. Haar moeder is ook onze huisarts. Iemand tips?
Groetjes J

17 jaar
3 jaren geleden

1 Reacties

  • Beste verliefde jongen, Je denkt verliefd te zijn op een meisje dat je ziet op het schoolplein en waar je nog nooit contact mee hebt gehad. Nu zit je een beetje op internet te zoeken of je haar daar kan vinden.
    Dat is dus niet de manier hoe een man het aanpakt! Waar meisjes van houden is een vent die eerlijk is en zegt wat hij wil, een beetje stoer is en wat durft. Ze moet er op kunnen rekenen dat jij er bent als er problemen zijn.

    Jij wil graag wat met haar. Wat je dan doet is naar haar toe gaan als je haar ziet en dan zeg je: Hoi! Ik ben J, en ik zou graag eens met jou een afspraakje willen hebben. Dan vertel je haar dat je haar vaak ziet, dat je haar heel leuk vindt en dat je het gevoel hebt dat jullie vrienden kunnen zijn. Zo iets dus.
    Je kan ook vertellen dat jullie in de verte nog familie zijn, dan ben je al iets meer voor haar dan andere jongens.

    Ik weet dat het heel moeilijk is om het zo te doen, vooral als je verliefd bent en misschien een beetje verlegen, maar bedenk, als jij haar niet weet te verleiden dan komt er wel een andere jongen die wat meer durft en dan kun jij alleen nog maar toekijken en dromen.

    Wat je ook zou kunnen doen nu je haar niet meer ziet is eens een brief schrijven. Zo deden verliefde jongelingen het vroeger. Dan schrijf je dus wat je voor haar voelt en wat je graag zou willen. Je weet waar ze woont, dus bezorgen is geen probleem. Het zou het leukst zijn als je dat schreef op een kaart met een afbeelding van bloemen, rozen bijvoorbeeld. Hou het smaakvol. Misschien een druppeltje after shave (van je vader) er op.
    Dat is erg romantisch, vindt ze vast wel leuk.

    Veel succes!

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten