Skip to content
2 reacties
477 weergaves

Nog nooit een relatie gehad Help wat kan ik doen?

Hallo, ik ben een jongen van 20 jaar en ik heb nog nooit een relatie gehad. Opzich heb ik daar geen problemen mee, maar merk toch dat dat nu een beetje begint te knagen en me een soort van eenzaam voel, maar dat mag natuurlijk niet want ik ben nog niet bejaard. Iedereen om me heen heeft een vriend of een vriendin en ik niet en zeker in deze tijd mis ik iemand die om me geeft. Vrienden zijn er niet meer, want die hebben een vriendin die ze aandacht moeten geven en dat heb ik niet, dus voel me wel een beetje alleen. Ik zou ook graag een vriendin hebben die om me geeft, waardoor ik me niet meer zo alleen voel.
Ik heb het uiterlijk ook niet mee zitten dus het hebben van een vriendin gaat er toch nooit voor me in zitten. Wat kan/moet ik doen

20 jaar
3 jaren geleden

2 Reacties

  • Uiterlijk doet er echt niet toe. Op ieder potje past een dekseltje.... het enige dat je moet hebben is geduld ... en nieuwe vrienden... want als je vrienden je zegmaar gwn zo laten gaan zijn het geen vrienden. Je hoeft je echt niet druk te maken over je uiterlijk. Jullie beide moeten niet zeggen dat jullie jullie uiterlijk niet meehebben want dat is onzin! Jullie zijn mooi op jullie eigen manier en op een dag zal er iemand zijn die dat waardeert alleen moet je nog ff geduld hebben :)

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hetzelfde probleem hier. Ik ben alleen, vrienden heb ik nauwelijks omdat ze te druk zijn met hun liefdesleven, broers en zussen heb ik niet, en met mijn ouders heb ik wel goed contact. Mijn uiterlijk zit indd ook niet mee. Maar ik heb er vrede mee, het is zoals het is. Ben ergens ook wel blij dat ik geen verplichtingen heb en dat ik lekker met m’n eigen benen op de grond kan staan. Forceer het nou niet, want wat werkt alleen maar tegen. Geniet gewoon van je dagelijkse dingen en er komt vast wel een leuke meid/jongen op je pad, geef de moed en hoop niet op :)

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten