Skip to content
1 reacties
408 weergaves

Tongzoen

Ik heb dus een jongen ontmoet via school, waar ik soms mee omging, maar niet zo veel contact mee had. lneens begonnen we te appen met elkaar, hadden we het over een beetje seksuele dingetjes en daagden we elkaar een beetje uit. Uiteindelijk hebben we na 1 avondje appen afgesproken en hebben we elkaar ge(tong)zoend, hij wilde dat meerdere keren en wilde ook hand vasthouden en legde zijn hand op mijn been. Ik vind hem niet per se heel leuk maar meer interessant en ik vond het gewoon spannend om te tongzoenen (ik had al wel gezoend maar nog nooit met tong), dus heb ik het toch gedaan. Het voelde wel lekker maar ik voelde verder niet echt iets. Maar nu wilt hij meer dingen samen doen waar ik toch niet helemaal klaar voor ben, wat moet ik nu doen? Ik zie hem nog op school en wil hem niet het gevoel geven dat ik hem heb gebruikt of heb aangeleid (wat ik volgens mij wel heb gedaan dus....).

16 jaar
4 jaren geleden

1 Reacties

  • Dat heb je wel gedaan en je hebt hem ook wel dat gevoel gegeven. Wat is er verkeerd aan om iets meer te doen zonder dat je alles doet? dan kun je in een gesprek aangeven dat je nog niet alles wilt. Maar je borsten vind je toch geen probleem? Daar beginnen er veel al veel eerder mee. Zolang het vertrouwd en intiem blijft??? Succes met het aftasten van je grenzen.

    15 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten