Skip to content
6 reacties
443 weergaves

Vraag

Hey, de laatste tijd vind ik iemand leuk. We hebben al een paar keer afgesproken en het wordt alleen erger.. Hij is knapper en 2 jaar ouder, dus ik kan het wel echt vergeten. Heeft iemand tips hoe ik hem minder leuk kan gaan vinden? Alvast bedankt!

17 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik vind een jongen leuk maar ik weet niet of hij mij leuk vind want ik ben nogal dik. En hij is gespierd en ik vind hem zo mooi . Maar ik wil met hem uit gaan naar een gay bar en daar eerst heen gaan een kamer huren en dan samen kennis maken zou dat goed zijn . Geef me tips

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Jammer jongen, het is toch altijd fijn als je iemand hebt die van je houdt.
    Volgens mij zijn er als het om homo's gaat twee soorten, jongens, mannen die iemand zoeken om van te houden en jongens, mannen die iemand zoeken die van ze wil houden. Volgens mij ben jij het laatste en daarom heb ik sympathie voor je. Je verlangt, je hoopt, je zoekt maar wanneer vind je het?

    Je zegt zo flink dat jij je gevoelens gaat vergeten, maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Verliefd zijn maakt je of heel gelukkig of doet je heel veel pijn. Nu denk ik dat jouw verliefdheid meer een kwestie was van, je wilde het graag en die vriend was er, dus misschien ging het niet erg diep, maar het is toch een teleurstelling om afgewezen te worden.
    Misschien dat je straks iemand ontmoet waar het wel mee klikt, dat hoop ik voor je. Ik weet zeker dat jij heus wel iemand bent om van te houden. Waarom niet?
    Zonder echte vriendschap en liefde in je leven is het toch een beetje eenzaam, dus veel geluk jongen!

    Ps, ik denk dat jij de persoon bent waar ik nog steeds vaak aan denk. Daarom hoop ik echt dat jij werkelijke vriendschap en liefde vindt, die heb jij echt nodig en die verdien jij. (Maar misschien vergis ik mij.)

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt voor jullie reacties! 20/21: We hebben zelf geen relatie, ik vond jongens ook nooit eens zo leuk. We hebben vannacht gesproken en we laten het gewoon zo en hij is niet in to een relatie. Ik vond hem niet super leuk ofzo maar ik wilde het wel zeggen tegen hem en dat gewoon vergeten. Ik weet zeker dat de gevoelens ook wel gaan afnemen want we hebben het gewoon duidelijk gemaakt haha. Ik ga ook niet heel overdreven doen etc, ik praat gewoon met hem en hij met mij dus meer niet. Ik blijf gewoon dezelfde persoon en ik ga me niet tot hem betrekken om hele tijd wijs te maken dat ik hem een beetje leuk vind/vond.. Bedankt voor de tips en ik laat het gewoon zo en ik ga mijn gevoelens vergeten

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, J20 heeft gewoon gelijk. Je moet niet denken dat jij niet aantrekkelijk zou zijn omdat die ander er naar jouw idee beter uit ziet.
    Wie zegt dat het je vriend om je uiterlijk gaat? Wie zegt dat jij niet aantrekkelijk bent om te zien? Wie zegt dat jij geen leuke jongen bent om mee om te gaan? Soms is het zo dat wat jij bij jezelf als een zwak punt ziet bij een ander juist warme gevoelens losmaakt, vooral bij iemand die wat ouder is.

    Soms ontmoet je iemand en dan raakt iets je in die persoon. Dat heeft weinig met uiterlijk te maken, Je kijkt iemand in de ogen en dan raakt iets in die blik je diep in je ziel. Soms leer je zo iemand beter kennen, dan wordt het een vriend en dan ga je van hem houden.
    Soms ook ontmoet je iemand, heb je contact en geleidelijk aan ga je gevoelens krijgen en dan gebeurt hetzelfde.

    Jij voelt je tot je vriend aangetrokken en dat zal hij ongetwijfeld merken. Verberg je gevoelens niet, het is altijd fijn als iemand jou speciaal vindt. Doe wat j20 zegt, blijf met hem omgaan en praat.
    Wat die afspraakjes met hem inhouden weet ik natuurlijk niet, maar laat merken dat je graag een wat serieuzere relatie met hem wil hebben. Als een vlinder van de ene bloem naar de andere fladderen is ook leuk natuurlijk, maar iedereen verlangt naar iemand die van hem houdt en er voor hem is. Hij is er nu, grijp die kans, jij bent dat zeker waard. Wie zegt dat hij jou niet een lieve jongen vindt die hij graag in zijn leven ziet?
    Als je van iemand houdt dan speelt uiterlijk geen enkele rol meer.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hem?

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom zou je het willen afkappen? Als jij hem leuk vindt en hij jou, blijf vooral wel met elkaar afspreken dan. Daten gaat altijd met ups en downs. Schoonheid is subjectief, iedereen vindt wat anders knap. Het hele concept van 'out of my league' slaat nergens op. Het gaat er om dat jullie elkaar aantrekkelijk vinden, de mening van anderen doet er dan niet toe. Twee jaar leeftijd verschil is ook bijna niets dus dat maakt ook niks uit. Probeer in ieder geval interesse te blijven tonen. Je kunt ook met hem praten en het aangeven dat je het gevoel hebt dat hij misschien niet meer zo veel interesse in jou heeft. Als dat het geval is dan heb je in ieder geval duidelijkheid en dan kan jij hem achter je laten en weer verder. Iemand zomaar minder leuk gaan vinden zal lastig gaan. Je hebt geen (of in ieder geval weinig) controle over wie je aantrekkelijk vindt of op wie je verliefd wordt. Dat heeft vooral tijd nodig. Dan komt er misschien ook wel een nieuw iemand voorbij die je heel erg leuk gaat vinden en dan kan je hem gaan vergeten. Maar voor nu zou ik zeggen ... probeer het gewoon nog even. Misschien gaat het juist de goede kant nog op!

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten