Skip to content
20 reacties
781 weergaves

Naaktfoto

Gisteren heeft een kameraad van mijn vriend stiekem een naaktfoto gemaakt van mij.Mijn vriend heeft die foto's al ontvangen op zijn pc.En ook andere jongens van mijn klas hebben hem ook al Af en toe stuurt hij een opdracht naar mij.Als ik die niet uitvoer Stuurt hij die foto's nog verder door.Wat moet ik doen om dat te stoppen ?

14 jaar
4 jaren geleden

20 Reacties

  • M15 Een paar dagen geleden werd alles in der minne geregeld.ALLE FOTO'S EN BERICHTEN HIEROMTRENT ZIJN VERWIJDERD bij iedereen. Ik heb van velen berichten ontvangen dat ze daar enorm blij om zijn.Ze vinden het dus prima dat alles in orde is gekomen. Neem in het vervolg de tijd om ALLE berichten door te nemen dan was je daar ook van op de hoogte..Amuseer je nog een beetje met zaken die al een paar maand achter de rug zijn.Je had natuurlijk graag gehad dat jongens van 14 dingen die verkeerd waren niet meer konden rechtzetten.Dat heb je goed mis he?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • j14 is om te melden dat ik alleen nog contact wil hebben met jongen van 14 of 13 of 12 (weet niet juist meer) om over serieuze dingen te praten.Wel te verstaan als jullie dat zelf willen.Laat iets weten.Voor de rest ga je mij hier NERGENS meer terugvinden.Voor wat de rest betreft : roddel maar rustig verder.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Top dat het is opgelost, mag niet meer gebeuren!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet zoveel mogelijk informatie verzamelen en hier mee naar de politie stappen. (Ook de berichten en fotos niet verwijderen)

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste BJ14, Blijkbaar heb ik je gekwetst en heel boos gemaakt. Dat spijt mij en daarom biedt ik je mijn excuses aan en vraag je om vergeving.
    Door wat ik allemaal van jou gelezen heb kreeg ik het gevoel dat jij het moeilijk hebt en daardoor begon ik sympathie voor je te voelen. Dat wilde ik je laten weten. Jij ziet dat als ongewenste bemoeizucht en dat accepteer ik. Wat ik weet kan ik niet uit mijn geheugen wissen maar ik beloof je dat ik niet meer op jouw topics of berichten zal reageren als jij dat niet wilt.
    Ik hoop dat jij veel echte vrienden vindt en dat je leven een beetje makkelijker gaat worden, dat gun ik je echt. Nogmaals excuses.

    Veel geluk!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • J14 sommige leden van dit forum denken dat er maar 1 persoon van elke leeftijd hier lid is. Zo denk ik af en toe als je sommige reacties leest

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • J21 Wat je daar laatst schreef over mij is klinkklare onzin.Ik heb helemaal NIET op een speciale school gezeten.En over stokken en huurmoordenaars en nog andere Zever is niet van mij afkomstig. Dat over die naaktfoto ging wel over mij maar zoals ik schreef is alles in orde en geregeld. Daar zeg je blijkbaar niets over.Jij vertelt blijkbaar alleen maar slechte dingen over mij.Ik heb nu andere en betere vrienden gevonden.Wilt u mij aub gerust laten want dat gelul begint me wel grondig tegen te steken. Heb je nu werkelijk niets anders te doen? Of ben je mss jaloers omdat ik andere EN BETERE VRIENDEN gevonden heb? Hoe dan ook het ga je goed en als je je daar mee kunt amuseren nog veel succes.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • J21 Ik moet u tot mijn groot spijt melden dat ik nog NOOIT iets kapot gemaakt heb.Dat vind je spijtig zeker? Roddel over UW vrienden als je die tenminste hebt.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • J14 graag gedaan. Als het om foto’s versturen gaat zonder toestemming is dat heel gemeen en fout. Volgens mij hebben die jongens/meisjes geen opvoeding gehad. Zeker wil ik je beste vriend zijn en met je praten, maar hoe op dit forum, er zitten hier meerdere 12 en 14 jarige op. Ik ben ook geen homo maar wel bi en al sexueel actief

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste BJ14, Wat lees ik toch steeds een rare dingen van jou. Nu dit weer. In een ander topic van jou las ik iets over slaan met stokken en huurmoordenaars. Je schreef daar ook dat je op een speciale school zit. Ben jij zo'n moeilijke jongen?
    Van jou krijg ik de indruk dat je nogal impulsief en emotioneel bent en dat je al snel boos wordt. Voor een deel is dat gewoon omdat jij zo bent, maar jongens die het gevoel hebben dat er niemand is die echt om ze geeft die gaan rare dingen doen. Ze gaan schoppen en dingen kapot maken. Heb jij geen vrienden op die school, is er niemand die een beetje op jou let?
    Probeer een beetje rustiger aan te doen. Ik heb het gevoel dat jij het voor jezelf niet makkelijker maakt.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • J12 Bedankt dat je met mij meeleeft. Dat beurt me op. Mag ik je voortaan MIJN BESTE VRIEND noemen ? Let wel ik ben geen homo. Ik zoek alleen maar echte vrienden waarmee ik af en toe eens mee kan praten over van alles en nog wat.Jij bent 12 ik 14 dat scheelt dus niet zoveel.Akkoord?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts fijn om te horen dat het opgelost is

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Alles is geregeld met de jonge dader. Er is ook gesproken met iedereen die de foto heeft ontvangen .Alle foto's zijn over al verwijderd. De jongen is zwaar gestraft door de ouders en heeft op zijn knieen beloofd dat zoiets nóóit meer zal gebeuren. De jongen was zichtbaar onder de indruk en heeft zelfs zijn verontschuldigingen aangeboden en heeft ook een ganse tijd zitten wenen.Ik beschouw dit incident als gesloten maar moest het toch nog gebeuren dan zullen de gevolgen NIET mals zijn.Bedankt iedereen voor de reacties.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Aangifte zsm doen tegen hem al iedereen die het ontvangen heeft!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hou me op de hoogte!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Aangifte doen!
    De persoon die alleen al naaktfoto's op ze telefoon heeft is al in fout. Maakt niet uit of hij ze heeft gekregen als hij ze op ze telefoon heeft staan van een minderjarige is hij in fout.
    Dus naar de politie gaan, maar dan staat je vriendschap op het spel want hier volgt een rechtbank procedure bij. Maar hij is echt diep in de fout!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • J12 bedankt komt in orde

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is kinderporno je kan dat dus aangeven bij de politie en hij is dus ook strafbaar.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Weet je waar die gozer woont?

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Je kunt ook z’n nummer aan de politie geven

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten