Skip to content
4 reacties
379 weergaves

Gefriendzoned maar is dr nog kans dat ze me toch leuk vindt

Hoi, ik ben een 2 maanden geleden gefriendzoned door een meisje die ik echt heel erg leuk vond. Daarna gaan zijn we gewoon vrienden gebleven en hadden we bijna iedere dag wel contact. Soms doet ze wel wat flirterig naar me als we praten in het echt en ze heeft me ook een paar keer gevraagd om samen wat te gaan doen. Maar ik weet niet wat ze nou precies wilt want ik krijg ook hele andere vibes van dr dat ze me toch echt als een vriend zit want ze noemt me vaak dr "bestie". Dit is natuurlijk al verwarrend genoeg maar laatst werd t echt heel verwarrend voor me. Ik plaagde dr over een andere jongen omdat ik wou zien of ze m leuk vond en toen deed ze er lacherig over en toen ik 2 uur thuis was kreeg ik ineens een berichtje waarin ze me heel duidelijk wou maken dat ze hem niet leuk vindt. Maar het leek net alsof ze me iets moest verklaren ofzo. Ik snap er echt helemaal niks meer van en ik zou graag horen wat jullie er van denken want ik snap dr niks meer van Bedankt :)

16 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Als ze zo nadrukkelijk duidelijk wilt maken dat ze niets in die andere jongen ziet dan biedt je dat wel perspectief. Als jullie een keer samen zijn en het leuk hebben, stel haar dan gewoon de vraag of ze ooit een 'ons' ziet zitten. Je kan haar dan ook vertellen dat het echt niet erg is als zij nog niet hetzelfde voor jou voelt als jij voor haar, maar dat je wel benieuwd bent of het ergens naar toe gaat. Of benoem dat ze aan het flirten is als ze het doet ('Zit je nou met me te flirten?') Ik weet niet op wat soort manier ze je gefriendzoned heeft, maar als ze heel duidelijk is geweest dan moet het er bij laten. Sommige meisjes flirten ook van nature, zonder dat er gevoelens achter zitten.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Helemaal prima! Als ze 16 is, kan ze namelijk zelfverzekerder zijn dan bijvoorbeeld een14-jarige :)

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi TS hier bedankt voor je reactie, ik zal binnenkort ff een update geven :) ze is ook 16 maar wel een paar maanden ouder dan ik

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi! Ik ben van hetzelfde geslacht, dus ik kan helpen hahah! Meestal als meisjes je leuk vinden, kijken ze je heel vaak aan. Ook moeten ze echt om alles lachen van wat je zegt. En ik denk dat ze wel iets voor je voelt, maar te bang was om het te zeggen, die paar maanden geleden. Of ze kan gwn zomaar ineens gevoelens voor je krijgen als ze je echt leert kennen. Had ik ook, maar ik durf hem niet te vragen woopsie! Geef je over een paar dagen/weken ff een update? xx V
    PS. haar leeftijd doet er vaak ook toe. Weet je hoe oud ze is??

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten