Skip to content
9 reacties
626 weergaves

Weinig vertrouwen in Jongens.

Hee, Ik ben een meisje van 15 en ik heb moeite met het vertrouwen van jongens.

Dit komt allemaal omdat mijn eerste serieuze vriendje die ik op mijn 14 de kreeg, me na me eerste kus ontgroend heeft (tongzoenen voor het eerst). Hij wilde bij alles sneller gaan. Hij had bijna geen aandacht voor mij dus ik deed iets waar ik achteraf gezien erge spijt van heb en voelde me er lekker door in mijn lichaam (ik was dus er gewoon niet klaar voor). De relatie met deze jongen was na een half jaar uit.

Een paar maanden later ontmoeten ik een jongen waar ik al snel gevoelens voor kreeg. Maar hij wilde zoenen en zelf veder gaan maar allemaal buiten een relatie. En ik wilde dat niet dit heeft me ook erg pijn gedaan. Zeker toen hij een relatie met een ander meisje kreeg deed dat mij erg veel pijn. En ik voelde me door deze gebeurtenissen nog onzekerder over mijn lichaam en ik als persoon dan dat ik al was.

Weer een tijdje later ontmoeten ik een jongen die ik al van vroeger kende. We gingen veel praten en kregen uiteindelijk een relatie. Hij was erg blij met mij en ik met hem, maar op een of andere manier duwde ik hem weg. Dit zorgde ervoor dat het binnen 2 weken uit was. ik voelde me hier erg schuldig door en nam me het zelf ook kwalijk. Maar achteraf gezien denk ik ook dat ik te snel ben gegaan met een relatie nemen.

Maar ik heb nu dus absoluut geen vertrouwen meer in jongens.

En misschien trek ik juist de verkeerde jongens aan. Want, ik heb best wel wat vormen in mijn lichaam. Dus krijg ook vaak verzoeken van jongens of ze aan m'n kont mogen zitten. Terwijl een vriendin van me die wat minder vormen heeft in haar lichaam wel een heel lief vriendje heeft en die meer geeft om haar dan haar lichaam. Dit maakt me best verdrietig en ik word erdoor niet blij met mijn lichaam.


Ik hoop dat iemand me kan helpen en misschien tips heeft! lemme know.

15 jaar
4 jaren geleden

9 Reacties

  • Hee meisje 16!

    Om te beginnen dankjewel voor je reactie! En je hebt inderdaad gelijk! Ik probeer me sowieso de laatste tijd erg positief in te stellen en dit lukt ook. Ik hoop dat ik me inderdaad op een gegeven moment makkelijk over heen kan zetten. Maar dat is een kwestie van tijd en geduld.

    Meisje 15 jaar, schrijfster van het verhaal. :)


    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Weet dat niet elke jongens is zoals hun, soms komen er nou eenmaal stomme mensen op je pad. Zie het maar als een les voor de volgende keer. Stel jij bent negatief dan kan het ook zijn dat je mensen aantrekt die niet goed zijn of je bent onzeker en dan komen er jongens op je af die dat zien. Ik wens je veel succes! Er komen echt wel goeie mensen op je pad!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hee Jongen 13,

    Bedankt voor je reactie. Ik moet het inderdaad accepteren dat het gaat zoals het gaat. ik heb daar soms moeite mee. Ik zal je goede raad meenemen.

    Meisje 15 :)

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Het gaat zoals het gaat, je ziet voor een relatie vaak ook lang niet alles van je partner ga dus zeker niet te snel als je dat niet wilt!
    Als hij het al uitmaakt omdat het volgens hem niet snel genoeg gaat dan kan je toch beter iemand opzoeken met je eigen tempo.

    ik zou zeggen ga opzoek naar die ware, dit is niet altijd makkelijk maar verlies niet het vertrouwen er zijn jongens die wel goed zijn voor jou.

    succes met zoeken!

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Dankjewel voor je felicitatie Alstjeblieft het komt goed en blijf in jezelf geloven ??????

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hee meisje 19 jaar,

    Ik weet niet of beide reacties van jou zijn. Maar gefeliciteerd met je baby! Ik vind het erg fijn om te horen dat ik niet de enige ben met dit probleem. 7 jaar is echt lang jeetje! Ik ga zeker kijken naar die app. bedankt voor het advies.

    Meisje 15 :)

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Lieve schat niet te druk over maken dat deed ik vroeger ook en heb nu al een relatie van 7 jaar en ben zwanger 7 maanden vind het allemaal heel spannend maar komt goed niet te druk over maken je moet lekker veel genieten van je leven succes ???????? ik steun je en mijn lief ook en mijn baby ook ??????

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Lieve schat je bent mooi zoals je bent en dit heb ik ook gehad ik heb nu een boyfriend maar daar heb ik hard voor moeten strijden je moet niet zo snel onzeker zijn over je lichaam en hou vol je bent mooi zoals je bent dan komt het allemaal goed ik heb nu een relatie van bijna 7 jaar dus alles kan maar je moet niet te veel er mee bezig zijn dat deed ik ook niet en ben trots op wat voor beslissingen ik heb gemaakt ik ben nu zwanger al 3 maanden en ik heb me ook gevoeld zoals jij je nu voelt dus je moet niet te veel erover nadenken en gewoon even opletten met wat je doet en probbeer veel met jongens om te gaan om dit en beetje onder controle te krijgen ik weet een goede app waar je jongens als meisjes kan ontmoeten het heet wink maar dat is voor mensen toe te voegen op je snap en dan kan je praten met diegene veel succes en haal alstjeblieft alles uit je leven ????????

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien moet je eerst in de personaliteit van de jongen gaan en dan pas een relatie

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten