Skip to content
9 reacties
535 weergaves

Vriendje heeft witte riem

Mijn vriendje heeft pas een nieuwe brede witte riem gekocht. Hij vindt hem zelf heel vet maar ik vind hem heel lelijk en gay staan. Hij draagt hem ook nog eens zo dat je hem altijd ziet. Ik heb het tegen hem gezegd dat ik het niet mooi vind maar hij luistert niet en doet hem bijna elke dag om. Wat vinden jullie? Vinden jullie een witte riem bij een jongen ook gay? En hoe kan ik ervoor zorgen dat hij een andere riem om doet?

14 jaar
4 jaren geleden

9 Reacties

  • Laat die gozer lekker zichzelf zijn, zou jij ook zo fijn vinden neem ik aan. Ja toch? Ieder z'n ding!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hij is gay als hij zich er naar gedraagt en kleed, maar hij heeft een vriendin en dat ben jij. Dus stel je niet aan en laat hem die riem dragen, smaken verschillen nu eenmaal

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ow, niemand is het eens met TS. Ik ook niet eigenlijk. Ik heb mijn vriendje op Valentijnsdag nog een nieuwe witte riem gegeven. Dat was deze: https://www.thelittlegreenbag.nl/riemen/cowboysbelt-kids/kids-belt-408005/37456 Ik vind een witte riem bij jongens echt zo vet staan. En hij vindt hem ook heel vet en heeft hem lekker vaak om.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Een witte riem valt natuurlijk heel erg op, zeker als je hem in donkere jeans draagt. Zelf vind ik het bij een jongen stiekum wel geil als die een witte riem om heeft. Je moet wel durven en dat maakt je ook stoer als je dat durft! Zeker niet gay dus

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Laat hem die witte riem gewoon dragen, wat een onzin. Ik heb ook een witte riem en draag het ook best vaak. Het heeft niks met gay te maken

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • First of all, gay is geen bijvoeglijk naamwoord dus een riem kan niet gay zijn. Verder, maak je niet zo druk en laat m lekker z’n gang gaan

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Een witte riem is gewoon super vet en helemaal niet gay. Mijn vriendje heeft er ook een en best vaak om. En staat heel mooi bij zijn witte sneakers. En hij is zeker niet gay ;). Ik zou hem gewoon aan laten doen wat die leuk vindt en je er niet zo druk om maken.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn tip zou zijn: accepteer dat hij die riem wel leuk vindt en laat 'm zijn ding doen. Je kunt mensen niet dwingen om hun smaak aan te passen. Je hoeft het niet mooi of aantrekkelijk te vinden (je eigen smaak kun en moet je ook niet proberen te veranderen), maar je kunt hem wel vrij laten om te dragen waar hij zich goed in voelt: als je van iemand houdt is het belangrijk dat je diegene zichzelf laat zijn en wilt dat diegene zich prettig voelt. Overigens: als hij jou echt leuk vindt, zou hij het van jou ook moeten accepteren als jij iets draagt wat hij niet leuk vindt.

    En als je hem zichzelf laat zijn en je dan merkt dat je hem toch niet aantrekkelijk vindt, dan zijn jullie misschien niet voor elkaar geknipt. Dat is ook helemaal oké, en daar zou ik dan vooral eerlijk over zijn. Voorkeuren verschillen en niet iedereen past bij elkaar.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind een witte riem niet gay.
    Misschien kan je met hem eens gaan zien naar riemen en die betalen die hij het liefst ziet.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten