Skip to content
5 reacties
322 weergaves

Jongens help me!

Ik ben een meisje van 13, blond lang haar, bruine, soms erg verlegen en kan veel met school bezig zijn (faalangst). Ik hoor van veel jongens dat ze bruine ogen lelijk vinden, maar zijn er ook jongens van ongeveer 13 (2e klas) die blond lang haar en bruine ogen knap vinden. En borsten, zijn die voor jullie jongens belangrijk? Ik heb wel wat maar ook niet mega veel (cup maat 70AA) of letten ze daar echt niet op???

13 jaar
6 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik heb vriendin die 17 is . Is blond met bruinen ogen, Cup maat niet zo groot de kont valt mee, en ik heb 1,5 jaar met haar. hey hoor je me klagen nee veel jongens zeggen hey daar loopt hij weer met de plank van de bouwmarkt, en zijn ook jongens die zeggen je hebt het niet verkeert gekozen. Ik ben een jongen die voor het inderlijk gaat ja ja uiterlijk moet ook wel een beetje maar een stuk minder. Iedereen heeft iets wat zij uniek maken, dus hoe je eruit ziet hoeft niet voor iedereen goed zijn. Er komt een keer een jongen op jouw pad, dat jij hem heel gelukkig kan maken. negeer gewoon de jongens die jouw niet mooi vinden en posentief zijn over jouw lichaam, jij en andere mensen blijven uniek op ze eigen manier.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • daar hoef je je echt geen zorgen over te maken, iedereen is mooi op zn eigen manier en als je ooit in love bent dan gaat het ook niet alleen om elkaars uiterlijk

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • @meisje van 21 Bedankt voor je antwoord, heel erg blij mee!!

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben geen jongen, maar wel een meisje met al iets meer ervaring met jongens; en geloof me dat het echt niks uitmaakt! Of jij nou blauwe ogen of bruine ogen hebt, je bent waarschijnlijk alsnog een heel mooi meisje. Die kleur maakt echt niks uit. En zoals al gezegd werd: innerlijk gaat voor! Als ze je leuk vinden om wie je bent, komt de rest vanzelf. En iedereen is uniek op zijn eigen manier, hoe cliché dat ook mag klinken. Wat die cupmaat betreft, ik was daar vroeger ook onzeker over. Ik heb nu ook niet een hele grote cupmaat, maar je leert het te accepteren en ermee te leven en ik ben er nu juist blij mee. Het hoort bij mij, het past bij mij, en ik zou niet anders willen. Veel jongens vinden dat zelfs mooier dan grote borsten, wist je dat? Dat verschilt heel erg per persoon. Maar ook daarbij geldt: innerlijk is belangrijker. Lekker jezelf blijven en jezelf leren accepteren, dan komt alles goed.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Mij maakt het niks uit. Het gaat bij mij voornamelijk wat het innerlijk van een meisje is.

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten