Skip to content
17 reacties
549 weergaves

Meer dan leuke leraar

Ik heb examen gedaan en ga na 5 jaar van deze school. In die 5 jaar heb ik een band opgebouwd met een leuke leraar die er voor me was toen mijn vader overleed. Toen ik net op school zat hadden we een kennismakingsweek en toen ben ik door jongens in een vijver gegooid. Hij heeft me er uitgehaald en naar de douche gebracht. Toen zag hij me bloot en hij heeft me vaker bloot gezien. Hij noemt me altijd kontje omdat ik een draaikontje ben in beslissingen nemen en niet breed ben. Ik wil hem graag een persoonlijk cadeau geven en hem uit eten vragen. Hij is vrijgezel, dat weet ik. Maar toch twijfel ik hier over. Iemand tips hoe ik dit verder aanpak?

18 jaar
6 jaren geleden

17 Reacties

  • Heb een super leuke avond gehad en hebben ook leuk en goed gepraat. Hij heeft zelf ook veel meegemaakt en veel puzzelstukjes vallen nu op z'n plek. Het voelt heel goed tussen ons. We hebben gezoend wat heerlijk voelde. Vanmiddag zien we elkaar weer. Ik ga uit de sportschool naar hem toe.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Na vrijdag hebben we iedere dag contact gehad. Mijn moeder heeft deze week late dienst en hij vroeg of ik vanavond bij hem kom eten. En donderdag gaan we uit eten. Daar heb ik heel veel zin in!

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Dan is er perspectief. Hij houdt dus van spontane verrassingen. Hij wil je snel weer zien. Ga gewoon eens bij hem langs of vraag hem om iets te komen drinken. Hij is vaker bij je thuis geweest.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Misschien moet je wat geduldig zijn want zo te lezen voelt hij ook meer voor jou maar staat bij hem voorzichtigheid voorop. Dat hij je graag wil blijven zien en die knuffel en die kus dat betekent wel iets. Geef hem de tijd om te wennen aan de nieuwe fase nu jij geen leerling meer van hem bent. Succes

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik wil ff vertellen dat ik een super leuke avond heb gehad. BBQ was gezellig en daarna gingen we met een groepje nog iets drinken, de leuke leraar ging ook mee. Toen gingen er een paar weg en op een gegeven moment waren we samen. Toen heb ik verteld dat ik verliefd op hem ben. Dat had hij al gemerkt. Hij heeft niet gezegd dat hij ook op mij is maar wel dat ik lief en mooi ben en dat hij ook hoopt dat we elkaar blijven zien. Om half 2 bracht hij mij thuis. Ik vroeg of ik hem een kus mocht geven. Dat mocht. Hij pakte me lekker vast toen ik de kus gaf en hield me nog langer vast. Zie je snel weer, zei hij. Hij vond de cadeautjes heel leuk en ik heb super geslapen

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou ja, jullie zijn allebei meerderjarig en als je van school af bent, is er ook geen gezagsverhouding meer, dus een relatie is mogelijk. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik het een beetje twijfelachtig vindt dat hij zo intiem met je omging toen je nog een leerling was (je 'kontje' noemen, je tegen hem aan laten slapen...). Dat vind ik geen heel professionele houding. Maar natuurlijk kan het best dat hij het goed bedoelt, en zolang je het zelf ook leuk vindt, ga vooral je gang. Zoals ik al zei, je bent meerderjarig.

    Wat anderen al gezegd hebben: het is wel mogelijk dat jullie een hoop commentaar krijgen als dit een relatie wordt. Het kan de verdenking oproepen dat jullie al iets hadden toen je nog een leerling was, en dat kan die leraar in de problemen brengen. Dus zorg ervoor dat jullie die verdenking vermijden. Waarmee ik je trouwens vooral niet wil aanraden om dit alles geheim te houden, want dat is nog verdachter: wees zeker open tegen je ouders en goede vrienden. Probleem met dit soort relaties is dat veel mensen heel gauw aan pedofilie zullen denken bij zo'n leeftijdsverschil, ook als daar helemaal geen sprake van is.

    Overigens wil ik je ook weer niet ontmoedigen, hoor: ik heb zelf ook wel eens gevoelens gehad voor een docent en zolang het legaal blijft, ga je gang. Maar denk wel goed na bij wat je doet, hou je hoofd erbij.

    Nog één tip: seks met een condoom is toch veiliger. Je weet niet of de ander drager is van een soa.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, heb foto's van ons en van mij in een mapje gedaan. En vraag hem toch mee uit... Hij vindt een korte broek van mij heel mooi. Is een beetje kinky. Heb een nieuw shirtje wat hij nog niet heeft gezien. Komt net niet tot de broek waardoor mijn buik goed te zien is. En heb het geurtje gekocht wat hij ook lekker vindt. Hij stuurde mij een berichtje of hij me op moet halen morgen voor de BBQ . Heb gezegd dat ik dat lief vind en dat ik op tijd klaar ben. Toen kreeg ik een xxx en zei hij tot morgen. Heb een condoom mee maar met hem liever zonder. Het zou gaaf zijn als... Maar het hoeft niet gelijk. En als ik wel een blauwtje loop, ja dan is dat zo. Maar heb een super goed voorgevoel....

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben je er al uit wat je hem wil geven? Laat even hoe jullie avond verlopen is! Veel plezier gewenst alvast!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • schrijf het daarom op en geef/stuur hem dat. succes en hug.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Jaa, weet wel dat het moeilijk is. Maar ben kei verliefd op hem!!! En de band die we hebben... Weet wel zeker dat ie dat niet met een andere leerling heeft. We hebben vrijdag BBQ voor de examenklassen. Daar is hij ook. Weet nog niet wat ik ga geven, etentje of zo. En heb al van alles bedacht wat ik tegen hem wil zeggen maar dat kan nog heeel vaak veranderen...

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Toen ik 17j was had ik ook een zeer goede band met mijn klassenleraar. We gingen wel eens samen wielrennen en sms-ten elkaar wel vaker. Tijdens mijn stagedag eens per week gingen we samen 's middags een frietje eten. Hij leerde me later ook autorijden. Mijn ouders wisten dat we een goede band hadden. Ik had wel gevoelens voor die man, maar buiten een knuffel hebben we nooit wat gedaan. Misschien maar beter zo besef ik nu. Ook al ben ik niet meer op die school toch ben ik hem niet vergeten en zo sturen we nog wel eens een berichtje naar elkaar. Als ik van jou was zou ik het nog wat vriendschappelijk houden met je leraar en kijken hoe het verder verloopt nu je elkaar minder gaat zien. Misschien kan je eens een leuk Cd'tje maken met muziek die hij leuk vindt of een fotoboekje met enkele leuke foto's van momenten die jullie samen hebben beleefd. Succes maatje!

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Moeilijk om een resoluut antwoord te geven.Ik denk dat hij jou gewoon graag mocht, en je een beetje in bescherming nam, waarom gooiden ze jou in die vijver. Je was een jochie nog dus dat hij je onder de douche zette had niets te betekenen.Dat hij vrijgezel is zegt nog niet dat hij homo is.Daarbij is het wel een groot leeftijdsverschil voor een relatie, en wil hij dat. Niets is zeker. Mee uit eten vragen als leerling en leraar gaat wel ver,omdat hij zich mischien hier door wel wat ongemakkelijk kan voelen,maar dat weet ik dus niet zeker. Zou zelf denk ik wat afstand houden, zou hem wel denk ik een kadobon geven met een kaart erbij waarin jij hem bedankt en zijn aandacht en hulp zal missen. Weet je wel meteen hoe hij reageert, zegt hij alleen bedankt dan is het slot van deze periode,maar misschien zegt hij ook wel dat als je hulp nodig hebt of wil praten dan ben ik er voor je. Maar zou hem dus wel dit aanbieden,maar ook afstand houden,dat leerlingen verliefd zijn op een docent komt vaker voor, maar kan ook zo weer over gaan,vooral als je hem straks niet geregeld meer ziet.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Tja, duidelijk verhaal. Verwacht maar dat er heel veel over jou/jullie heen zal komen. Dus ik zou zeggen: bouw het rustig op. Praat er over met je ouders en een hele goede vriend. Loop niet te hard van stapel. Stapje voor stapje verder. Van het echt heel erg goed met elkaar kunnen vinden tot een hecht partnerschap is een hele grote stap. Ik wens je heel veel succes en laat weten hoe het gaat of vraag meer advies ( ik heb ik hetzelfde schuitje gezeten)

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ja, ik ben homo. Dat weet hij, ook dat ik ontmaagd ben. Hij wordt binnenkort 34. Toen ik 12 was zag hij me bloot. Daarna op kamp met douchen, vorig jaar met de klas naar Italië. Bij ons thuis als hij op bezoek kwam. Voor mijn verjaardag kreeg ik altijd een leuke kaart, nam voor hem een gebakje mee. Toen we in de bus zaten van Italië naar huis zat ik een hele tijd naast hem en ook tegen hem aan geslapen. Als we vrienden kunnen blijven zou super zijn maar van meer droom ik al een tijdje. In mijn dromen zijn we al vaak naar bed geweest...

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Je bent 18 jaar dus als je meer wilt, kan dat geen probleem zijn. Wil niet meer dan bevriend blijven dan kun je altijd je grenzen stellen. Als een leraar meer is dan een leraar voor je hoeft het geen enkel probleem te zijn om die vriendschapsband te blijven houden.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Prima vraag! Antwoord is wat lastiger: wat bedoel je met "hij heeft me vaker naakt gezien"? wanneer was dat? Wat voel je voor hem of juist niet. "Hij is vrijgezel". Is hij homosexueel, ben jij het? Dat je hem dankbaar bent is goed, dat is zo persoonlijk en eerlijk. Maar wat met een leeftijdsverschil? Ik zou, als ik dan toch een antwoord mag geven, hem een cadeau geven en met begeleidende, handgeschreven brief, waarin je hem bedankt voor alles wat hij je gaf en voor je betekende met name in de tijd dat je vader overleed. En wacht zijn reactie af. Maar vraag jezelf wel even af wat je verder met hem wilt. Ik heb een goed contact met mijn tante, maar dat is platonisch, maar wel vriendschappelijk, een tweede moeder, zeg maar. dus het kan wel! Even een rustpauze inlassen is misschien ook niet onverstandig. Succes en geniet van alle vriendschappen, ongeacht leeftijd. Weet waar je staat!

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Hoeoud is die leraar?

    18 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten