Skip to content
3 reacties
95 weergaves

Ik heb een beetje jullie hulp nodig!

Hallo, ik ben een meisje van 14 jaar dat nog twijfeld over mijn gevoelens. Ik weet bijna wel zeker dat ik meisjes leuk vind, als een knap meisje bijv op mn schoot zit wordt ik al opgewonden. Alleen er is een hele lieve jongen die mij erg leuk vind, en we kennen elkaar al paar maandjes maar we kennen elkaar al heel erg goed. Alleen ik voel niet echt wat voor hem, geen verliefdheid ofzo. Ik heb dat tegen hem verteld en dat vond hij erg jammer. Toch voelt het dat hij de ware is voor mij, alleen mijn gevoel voor meisjes lijkt in de weg te zitten. Alsof iets mij tegenhoud om hem leuk te vinden? Ik weet niet wat ik moet doen, ik weet ook nog niet of ik wel echt jongens leuk vind enzo, maar zover ik weet ben ik denk ik bi. Ik zou graag een relatie met hem willen, maar er zit iets in de weg qua gevoelens voor een ander meisje ofzo. Telkens als ik haar zie of aandacht van haar krijg vind ik dat geweldig en hoop ik dat ze me gaat aanraken wat ik alleen al erg opwindend vindt. Verder heb ik dit nooit echt met een jongen gehad alhoewel ik vroeger wel aantal keren verliefd ben geweest. Mijn vraag is nu eigenlijk een beetje van: wat moet ik hiermee? Die jongen vind mij erg leuk maar ik zou met hem dingen uit willen proberen en dan misschien een relatie, alleen ik voel geen vlinders in mn buik erbij. Of moet ik het toch maar niet doen i.v.m dat meisje, en mijn (lesbische?) gevoelens. Ik weet het echt niet meer, misschien dat iemand raad weet?

14 jaar
7 jaren geleden

3 Reacties

  • Als je het niet fijn vindt dat je met hem hebt, moet je niet met hem hebben. Als jullie straks 2 maanden hebben en je realiseert je dat lesbisch of bi bent en het daarom uitmaakt, zal hij het gevoel hebben dat hij is voorgelogen. Maar deze dingen hoeft het niet te zijn. Doorgaans is het normaal dat je echt verliefd wordt als je rond je 16/17de bent. Naar mijn mening kan het zomaar zijn dat je gewoon te jong bent, maar graag wilt weten hoe het is. Geloof me, je zal vanzelf erachter komen wanneer je echt verliefd bent. Ik ben ook nog nooit echt verliefd geweest, doorgaans vind ik de meiden met wie ik me het prettigst voel als we chillen het leukst, en daarom dacht ik dat ik heel erg verliefd was op een meisje, hoewel dat gewoon wanhopigheid was om een vriendin te hebben of om me gelukkig te worden. Wordt er niet ingeluisd door je leeftijd oke? De mensen die langer wachten zijn vaak, naar mijn beleving, gelukkiger.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Dankjewel meisje van 13, ik heb hier wel wat aan. Die jongen heeft mij vandaag gevraagt en ik heb ja gezegt. Ik was tijdens het afspreken heel erg blij en gelukkig met hem, ook elkaar een kusje gegeven. Maar toch voel ik eigenlijk niet zulke vlinders in mijn buik. Ik voel me nu soort van schuldig aangezien ik nu gewoon bang ben dat ik hem uiteindelijk toch niet meer leuk ga vinden ofzoiets. Het voelt sowieso al anders dan dat ik op dat meisje verliefd was. Ik weet echt niet meer wat ik nou moet doen, ik ben eigenlijk een beetje verdrietig. Groetjes Topic Starter

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien ben je bi, misschien ben je lesbisch of een fase, je weet het niet. Welke van de drie het ook is, het maakt allemaal niks uit, je moet luisteren naar wat je gevoel en hart zegt. Dan komt het vanzelf goed. Als je dat doet kan niks fout zijn want dat is wat je voelt. Ik hoop dat je hier wat aan hebt

    13 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten