Skip to content
0 reacties
320 weergaves

Idk wat ik moet gaan doen!! Help meeeeeeee.

Ik noem de personen ff zo: q, s, l, e, h, y.     Oke, ik zat op de basisschool en moest van school veranderen, maar er was dus een meisje die ik supersupersuperleuk vond, maar zij wist dat denk ik ook. Alleen vond xij mij ook leuk maar dat wist ik dus niet. Dit was Q.     Nu zit ik op het vo en is er een ander meisje die ik leuk vind maar die heeft wat weg van dat meisje wat ik zo leuk vond. S heeft wat weg van Q qua haar, maar hoe ze doet vind ik haar anders leuk dan Q. Ik had haar gevraagd op kerstgala (het moest eigenlijk) en ze zei nee, nu wil ik haar nog een keer gaan vragen, zonder dat iemand het weet dit keer.     Dan is L er nog, ik vind haar niet normaal aardig en het is altijd leuk met haar, zij fietst ook mee naar school als ik met S en nog wat kinderen fietst. We zitten bij tekenen bij elkaar en daardoor ken ik haar nu beter.     Dan is het nog zo, overal waar ik ben, heb ik wel fix met iemand, ik ben er nu wel aan gewend, alleen heb ik dan fix met E en H en vind ik ze allebei wel leuk!! alleen zie ik ze allebei maar 1x per week.     Dan zijn er nog wat meiden uit de 2e klas die ik van lopen naar de gym ken en zeggen dat ik fix heb met y en dat ik met haar moet gaan zoenen terwijl ik haar niet ken.     Als het zou kunnen zou ik echt met of Q of S of L verkering hebben, die ken ik het best van alle. Maar Q zie ik dus nooit meer nadat ik van school veranderd ben en we ook allebei op een andere vo zitten.   Ik wil dus S gaan vragen, maar ik weet niet hoe, als je tips heb, zeg ze dan, ik heb dit: ik ken geen zenuwen, alleen als ik srs ben dat ik moet lachen. Alleen wil ik L gaan vragen als het nee is, ik heb ook al met haar fix, want ik vind haar ook heel erg leuk alleen weet niemand dat en de hele klas wel vanS.     Dan is er nog een meisje uit de tweede, zelfde niveau maar dan parralel klas en 1 jaar ouder, die ook altijd aardig is.     Weten jullie hoe je iemand het beste verkering kan vragen, zo ja, zeg het dan, zo nee, zeg hoe niet, ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen en het me gwn i wel lukt (ik heb 2 keer kunnen hebben maar had niet gevraagd want ik durfde niet0.     gROETJES, LGGGGGGG     PS. is een afstandsrelatie raar?

13 jaar
7 jaren geleden

0 Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten