Skip to content
8 reacties
1139 weergaves

Ik kan niet stoppen met denken aan haar! HELP PLEASE

Hoi allemaal ik heb een klein probleempje. Laatst tijdens nieuwjaar gingen we naar kennisen toen in duitsland, en daar ontmoete ik een meisje het was letterlijk liefde op het eerste gezicht letterlijk alles aan haar is perfect lach aardig lief enz. Maar naar nieuwjaars avond, toen ik eigenlijk haar nummer zou gaan vragen om contact te kunnen houden. Maarja :( je raad het al toen ik naar buiten ging zag ik haar weg rijden in haar auto ik storte letterlijk in in mijn gedacht want het enige wat ik van haar weet is haar naam Dus de dagen daarna was ik heel chagerijnig tegen iedereen huilde de soms ook wel, en het enige wat ik deed is op de bank zitten en denken aan haar :/ dus ik ben op facebook insta twitter snapchat haar naam gaan opzoeken om mischien een foto te vinden maar nee naar elke dag dag in dag uit honderden accounts doorgezocht maar je raadt het al helemaal niks :( maarja… na een paar weken was ik haar eindelijk vergeten (niet dat het goed is maar ik had wat minder verdriet) maar ik kreeg een paar dagen geleden een droom over haar ik kan mijn gedachten niet meer van haar afhouden tijdens de les toetsen gaan weer slecht en weer chagerijnig hoe kan ik me mischien wat meer afleiden vriendin zou wel kunnen helpen maar ze zal niet zo kunnen zijn als haar iemand ideeën??

14 jaar
7 jaren geleden

8 Reacties

  • Gefeliciteerd nog, maarre.. heb je nog contact met haar gehad dan? Hoop voor je dat ze dan op je verjaardag is geweest!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen 20 Ja jarig geweest thx man haha

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Had hetzelfde ongeveer. Was een prachtige meid, ze was lief, leuke lach, alles. Gewoon perfect. Elke dag probeerde ik mijn moed op te rapen en met haar te praten. Toen het eindelijk lukte was ze er niet meer...

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb op vakantie ongeveer hetzelfde meegemaakt op de camping, alleen heb ik een manier gevonden om me eroverheen te zetten, ik dacht alleen maar aan hem enzo maar na een week besefte ik dat ik niet wist waar hij woonde, ,hoe oud hij was enzo, alleen maar dat hij nederlands was. dus heb ik me er bij neergelegd. En ook het punt dat ik natuurlijk geen idee had of hij mij überhaupt wel had gezien/ zou herinneren.
    mijn tip: er lopen nog genoeg andere leuke meisjes rond! focus je op je schoolwerk, probeer afleiding te zoeken en dromen zijn dromen, ze s=zullen overgaan.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @ topicstarter: Jarig geweest? Gefeliciteerd!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Hmm, ik had een jaartje terug bijna dezelfde situatie, en toen ik via de kennissen van mijn ouders het nummer van haar thuis vroeg, was het hen wel duidelijk waarom ik het vroeg. Ze waren oprecht aardig en behulpzaam, en binnen een dag had ik haar gebeld en zo haar mobiele nummer gekregen. Ik denk dat het die kennissen van jou het niet zoveel uitmaakt, maar dat ze geen bezwaar hebben om je te helpen.
    BELANGRIJK THO: Als ik jou was zou ik niet mijn verwachtingen te hoog leggen, want misschien herinnert ze je amper nog, vindt ze je toch niet leuk of heeft ze al een vriendje, om een paar doemscenario's te noemen. Indien al je moeite en tijd voor niets was, omdat ze niet geïnteresseerd is, kan je je maar beter focussen op school en je eigen leven, dan op een meisje. In ieder geval succes!

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Topic starter Thx man alleen hoe moet k Dat gaan vragen aan hun(die kennisen) mijn cijfers zijn er al onder geleden ben blijven zitten dusja Maar hoe moet k dat gaan vragen aan ze k heb echt geen idee namelijk

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Je zei dat het bij kennissen was, dan denk ik dat jij of jouw ouders op een bepaalde manier contact met hen hebben. Aangezien het Oud en Nieuw was ga ik ervan uit dat jouw kennissen de familie van het meisje goed kennen. Vraag via je kennissen of ze het nummer hebben van (de familie van) het meisje. Zo kan je beginnen met appen en bij de eerste paar berichten (Hey ken je me nog blabla) erachter komen of ze je interessant vind of niet. (Dus als je het leuk vindt dat je zoveel moeite deed na die maanden en ze je nog herinnert heb je al iig groen licht om af te spreken) Succes! En laat je cijfers er niet langer onder lijden...

    15 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten