Skip to content
1 reacties
36 weergaves

True love?

Hoi allemaal! Ik moet gewoon echt even mijn hart luchten want ik ben verliefd en het zit me dwars.. Er is een jongen die ik erg leuk vind alleen ik weet dat hij niet verliefd op mij is, tenminste, hij zegt het maar het lijkt er wel op dat hij wel iets voor mij voelt. Zo zijn we deze vakantie 3 weken met elkaar opgetrokken en net zoals ieder jaar ben ik weer helemaal hotel de botel van hem. Mijn gedachten zijn nu echt al 6 weken ofzo continu bij hem en soms kan ik me daardoor nergens anders meer op concentreren. Ik heb slapeloze nachten erdoor en ik voel letterlijk een dierentuin in mijn buik als ik aan hem denk. Zo hebben wij deze vakantie veel dingen samen gedaan en hebben we zelfs bijna gezoend, maar aangezien niemand van ons dat initiatief durfde te nemen is het niet gebeurd. Ondanks dat hij me verteld heeft dat hij me niet leuk vindt, heeft hij me wel op een manier duidelijk gemaakt dat ik hem eigenlijk wel had moeten zoenen en dat ik niet moest twijfelen daarover. Is dat een teken dat hij mij ook leuk vindt? Ik ben nogmaar 14 maar ik weet zeker dat ik écht verliefd ben. Ik heb veel vriendjes gehad maar nog nooit zulke sterke gevoelens.. Ik zie hem nu weer een jaar niet en ik ben zo vreselijk bang dat hij een vriendin krijgt. Ik gun hem al het geluk in de wereld maar het liefst wel met mij.. We zijn het er beide over eens dat de meeste relatie van 14-jarigen niet altijd blijven dus denken we sowieso dat het het beste is om überhaupt te wachten met een relatie, maar toch.. Vinden jullie dat ik hem moet vergeten, of dat ik voor hem moet vechten (niet letterlijk) Liefs, I.

14 jaar
8 jaren geleden

1 Reacties

  • Natuurlijk moet je vechten dat moet je altijd voor dingen die je belagerijk vind. Als je zijn nummer hebt kun je miss met hem afspreken (zwemmen of bios) en anders wachten tot volgende zomer (klinkt heel lang maar als je er niet te veel aan denkt gaat het snel) en meid als je der in gelooft komt er altijd wel iets goed Xxx my

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten