Skip to content
6 reacties
167 weergaves

Ik ken hem niet

Oke, ik zal even heel concreet zeggen wat er aan de hand is. Ik vind al ongeveer 9 maanden een jongen leuk, alleen, heb ik hem nog nooit gezien. Hij is geen celebrity ofzoiets nee, hij woont gewoon 15 km bij mij vandaan en gaat naar een school 2 km bij mij vandaan. Hoe ken ik hem dan? Mijn goede vriendin is héél dichte familie van hem (maar weer niet dat ik hem leuk vind). Toen vond ik hem op Facebook, zocht ik op Instagram en vond ik hem via meer plaatsen op social media. Ik hoor nu dus eigenlijk alleen maar dingen over hem soms, maar heb hem nog nooit in real life gezien, En hij lijkt echt zó leuk, echt als droomjongen voor mij.
Mijn vraag is, wat vinden jullie hiervan, draai ik door? Of wat zouden jullie doen in mijn situatie?

16 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Regel een ontmoeting met die jongen. Als je iets leuks gaat doen met je vriendin vraag dan of ze regelt dat hij ook mee gaat, film strand noem maar op. Als het dan klikt tussen jullie vraag je aan het eind zijn nummer, zijn fb en insta heb je al dus dat is makkelijk. Gewoon beetje brutaal zijn anders gebeurt er niks en krijg je nooit wat je wilt.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Jij draait zeker niet door! Ik was verliefd op een jongen die ik ook helemaal niet kende, ik stuurde hem gewoon een dm op insta, daarna kregen we een relatie en zijn we pas gaan afspreken tijdens de relatie, je draait niet door, maar het is wel lastig. Zeg gewoon een keer hoi tegen die leuke jongen, wat heb je te verliezen?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Doe gwn yolo en niet nadenken nooit doen anders word het eerder een fout

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Dankje voor jullie reacties! Maar ik vind het ten eerste eng om aan mijn vriendin te vragen. Ik weet niet of ze denkt van, hoe kun je hem nou leuk vinden, je hebt hem nog nooit gezien. En ten tweede als ik zijn nummer heb, dan vraagt hij dadelijk van hoe ik hem ken, en dan zou ik moeten uitleggen dat ik een enorme stalker ben en dat ik hem via social media leuk ben gaan vinden. Dat lijkt me ook zo raar en ongemakkelijk. Wat zouden jullie dan doen?

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • nummer aan je vriendin vragen

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Eigenlijk ken je hem helemaal niet dus.. Je kunt wel dingen van hem gehoord hebben, maar dit betekend absoluut niet dat deze helemaal waar zijn, en dat er geen andere kanten aan zijn. Vaak hoor je enkel de positieve en hele negatieve dingen, daartussen zit nog heel veel dat hem tot zichzelf maakt.
    Als hij je echt zo leuk lijkt kan het wel leuk zijn hem eens te ontmoeten, via die vriendin misschien?

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten