Skip to content
2 reacties
49 weergaves

Afstand...

Hey, ik chat al erg lang met een jongen die erg leuk is, we weten van elkaar wel dat we elkaar leuk vinden enzo maar we wonen heel ver uit elkaar! Superonhandig dus... Hij is echt superleuk en nee hij is geen pedofieltje, hij is 15 jaar en heeft al meerdere foto's van hemzelf gestuurd. Maar ik ben dus echt verliefd op hem en hij zei dus dat hij mij ook heel leuk vindt, hij is zelf al wat verder op sexueel gebied maar hij begrijpt mij en hij luistert naar wat ik wil enzo. Superlief dus, maar nu mijn punt: hij woont zo verweg en we weten allebei dat onze ouders ons contact wss niet goed gaan vinden, onder andere omdat het te ver is dus dat is super balen! Elke keer als ik hier aan denk wordt ik echt verdrietig want ik zou hem gewoon zo graag een keer willen zien enzo! Hebben jullie tips hoe ik dit bv met hem kan bespreken?

14 jaar
8 jaren geleden

2 Reacties

  • Wat je een keer kan doen is een plaats wat tussen jullie dorpen of wat dan ook tussen ligt dan kunnen jullie een ijsje halen of een patatje kan je gewoon er na toe fietsen

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Superonhandig is het wel ja ....

    Kun je niet gewoon dagelijks skypen met elkaar zodat je hem toch ziet ? Dan heb je toch wel een beetje beter beeld van hem dan van een paar fotootjes en chatgesprekken.. En je weet dan meteen 100% zeker dat het geen pedo is.
    En dan kan je als het nog steeds leuk blijft altijd nog een keer afspreken als je vakantie hebt ofzo, eventueel ergens op een plek die voor jullie allebei niet zo heel ver weg is (pretpark ofzo).

    Pas wel altijd op met afspreken, of met wat je van jezelf laat zien op een webcam, er lopen heel veel freaks rond.





    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten