Skip to content
5 reacties
61 weergaves

Zijn jongens altijd zo?!

Hey ik heb even jullie hulp nodig, het zit dus zo ik praat sinds kort met een jongen, via instagram zijn we aan de praat geraakt en hij is heel leuk en hij heeft ook al een paar keer subtiel gezegd dat hij me leuk vind enzo. Maar hij heeft ook gezegd dat hij met mensen waarmee hij het goed man vinden, ook de behoefte heeft om over seks enzo te praten, ik heb dit dus andersom waardoor we soms echt Hele awkward gesprekken heb en we hebben het dus ook over dit probleem en hij zegt ook dat hij me gewoon een leuk meisje enzo vind en dat hij daarom wat meer open over dat soort dingen praat, hij wil me ook helpen enzo daarmee maar mijn vraag is dus: hebben jongens altijd de behoefte om over seks enzo te praten en fantaseren als ze een meisje leuk vinden? Waarschijnlijk snappen jullie niks van mijn verhaal maar als jullie hier een antwoord op hebben hoor ik het graag

14 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • @jongen15 Ja snap ik, maar klopt het dan ook dat dat nog meer gestimuleerd wordt zegmaar als je een meisje leuk vindt? Of wordt dat dan juist minder en meer gewoon dat je bij haar wilt zijn ofzo?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik praat ook vrij vaak met meisjes over seks, 't is nooit echt awkward ofzo, maar ik denk dat wij jongens er graag over praten omdat het fijn is om te weten hoe anderen erover denken,

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hij is nu 15, in Juni 16

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ligt eraan hoe oud hij is. Als het een jongen is van 14 of jonger meestal niet. Ik tenminste niet.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Elk persoon is anders. Met dat gezegd te hebben kan het zijn dat de jongen inderdaad makkelijker over seks gaat praten zodra hij een persoon wat beter kent maar bij een andere jongen kan dit heel anders liggen. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je met hem over seks moet praten. Als jij daarover liever niet met hem praat kan je dat tegen hem zeggen en daar moet hij het maar mee doen.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten