Skip to content
5 reacties
151 weergaves

Verliefd op iemand van 27....

Heee ehm ik heb een probleempj.... ik vind namelijk iemand leuk enzoo (ik ken hem via internet) maar hij is 27... Maar hij is ZOO aardig ^.^ En hij noemt me mopje en schatj en noemt me knap en lief... Ik vind hem echt zoo leuwk... Maar hij is 15 jaar ouder... Maar tussen mijn ouders is oowk 16 jaar verschil... Duss wat is het probleem?... Me ouders weten niet dat ik hem ken en weten niet eens van zijn bestaan af >

13 jaar
9 jaren geleden

5 Reacties

  • hoii, het is heel moeilijk om dingen te geloven die je ouders je vertellen over een jongen waar je verliefd op bent.. je zit in de puberteit en alles wat jou ouders je verbieden ga je liever doen. ik ben zelf 16 en ik heb een relatie met een jongen van 24. mijn ouders keuren dit volledig af!
    wij zijn hierdoor een hele tijd stiekem geweest door al het gezeik wat er om heen hangt. dit scheelt maar 8 jaar en daar komt al mega veel gezeik door. tussen mijn ouders scheelt het ook 8 jaar maar het is voor je ouders heel moeilijk om in te schatten of het bij jou hetzelfde is als bij hun. de tijden zijn natuurlijk ook veranderd. mensen willen op die leeftijd niet alleen je hand vast houden de hele dag ze willen ook meer. en hoe vaak ze ook zeggen dat ze niet alleen seks willen. ze willen zeker wel seks. misschien niet alleen maar, maar ze willen het wel. en als jij hem duidelijk kan maken dat jij daar nog niet klaar voor bent en hij geeft aan dat hij op jou wil wachten, zie ik geen probleem.. mijn vriend heeft zelf aangegeven dat hij op mij wilt wachten. en ik ga ook zeker niet eerder met hem naar bed dan wanneer ik zeker weet dat ik er klaar voor ben. ik hoop dat je goed na denkt over wat je doet, en dat jullie heel gelukkig kunnen worden.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja maar 18 jaar is niet zoveel ea ... Maar 27 is gwn Heeel oud.. Maar toch vind ik hem super leuk en ik weet nie waarom.. En laatste tijd doet hij ook een beetj bot tegen me.. En weet nie waarom en dat breek me hart :(...En het is geen meisje... En als dat zo was boeide het me niet want hij is gwn super lief ..

    x

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik vind het zelf niet erg dat je op iemand van 27 bent. Want ik ben zelf ook op een jongen van 18 (hij is net 18). Heb hem ook via internet ontmoet en hij is zo lief. Maar heb maar 2 keer via cam gepraat met hem. Maar bn ook niet van plan het aan me moeder te vertellen. Dat durf ik gwn niet maarja als ik jou was zou ik ook gwn via cam met hem praten. Want dan kan je zien als hij niet stiekem een meisje is ofzo. Maar ik hoop het beste voor je.

    Xx -A

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Maar hij is niet zoow... Hij is daar te aardig voor.. En me moeder was ... 14 en me vader was in de 30.... toen ze bij elkaar kwamen... En ik durf dat echt niet te vertellen hoorr.. Mijn ouders gaan dat niet goed keuren... En ik weet dat die dingen gebeuren... Maar heus niet bij mij.. Want hij wilde geen relatie.. Anders voelde hij zich een pedo.. Maar hij wil wel een ontmoeting hebben en dat lijkt me zooo leuk.. En neeej ik wil me ouders niet kwijt v.v En vriendinnen die ik ken die zitten ook te Appe met oudere gasten van 18 en hun zijn ook 13 of 14 .. Maar hun doen dat voor de lol .. En ik niet want ik vind hem echt leuwk..Maar mag ik dan geen contact meer met hem hebben?.. Of wel?.. Want ik weet dat er nare gevolgen kunnen zijn maar ik denk dat dat niet gebeurt..

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik snap dat dit heel moeilijk voor je is. En ja er zit best wel een enge gedachten achter.

    Maar je bent 13, als je 17 was zou ik zeggen: 'ja ok... wacht maar een jaartje tot jullie elkaar gaan ontmoeten, als je 18 bent.'

    Hoe moeilijk het dan ook is, je kan het aan je ouders vertellen.. als jij ervan uit gaat dat ze begrip voor je hebben. Maar ze zullen van de leeftijden schrikken, en wie weet was het wel een ander verhaal tussen je moeder en vader. Misschien waren ze wel wat ouder dan jou!

    Maar er gaan ook de laatste tijden verhalen rond over meisjes van jouw leeftijd, dat ze in contact komen met oudere mannen en zonder dat je ouders het in de gaten hebben zijn ze jou kwijt!! Dat wil je toch niet?
    Zulke mannen proberen een naïef, kwetsbaar en lief meisje in te palmen met 'Je bent knap!' 'Je bent zo mooi!' 'Je bent slim!!'. En meisjes zoals jij vinden deze woorden bijzonder interessant op zo'n leeftijd, omdat ze dat nooit te horen krijgen van zijn/haar leeftijdsgenoten en andere mensen uit de omgeving.
    En omdat dat jou positiviteit voedt ga jij verder met hem in contact, ik zou gewoon niet afspreken omdat je ontvoerd kan worden (straks zit je ergens verstopt binnenlands of in het buitenlands) en je ouders krijg je nooit meer te zien! en je kan verkracht worden. Je komt straks in een hele duistere wereld terecht.

    Je 'vriendje' is op andere dingen uit, en ik denk dat iedereen hierop met mij eens zullen zijn. Ik weet niet wat jouw voorkeur is voor leeftijd... Van de week op het nieuws was het bekend dat ouders opgelucht konden adem halen omdat jongeren meer bezig zijn met de liefde en romantiek, dan sex. Dus misschien kan je beter met een leeftijdsgenoot gaan dan met een 27 jarige gozer.

    22 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten