Skip to content
16 reacties
177 weergaves

vriend van 19 maar ben 12

heeeyyyyyy ik heb een viend van 19 en we kennen elkaar door een andere vriend, we appen nu al een paar maand en hebben elkaar nog nooit ontmoet maar we willen wel een keer afspreken, hij komt dan naar ons dorpje aan t strand, eigenlijk vind ik het wel eng om af te spreken door wat er de laatste tijd allemaal gebeurd, als we gaan afspreken waar kan ik dat dan het beste doen? en we hebben verkering, is het een te grote leeftijdsverschil????????

12 jaar
9 jaren geleden

16 Reacties

  • Wel dapper van je dat je met hem had uitgemaakt!
    Want uiteindelijk had hij het tegen z'n ouders moesten vertellen, vind ik zelf persoonlijk. EN dat zou bij zijn ouders in het verkeerde keelgat vallen!

    Want een volwassen iemand van 19 met een kind van 12 jaar oud, die net in de puberteit is gekomen. Klinkt best wel eng. Want het had net je oudere broer kunnen zijn.

    Op oude leeftijd zo rond de 16-17 kan je aan je ouders vertellen dat je op oudere jongens valt, ze zullen ook hopelijk het op die leeftijd meer accepteren dan nu. Want ze willen toch dat jij gelukkig wordt?

    Ik val zelf ook op ouder, en heb het ook gewoon aan me moeder verteld. Toen ik 16 was. Ze had er geen problemen mee, maar zei wel dat ik moet uitkijken. En als ik een vriendje krijg, is hij meer dan welkom! En met humor heb ik ook gezegd dat het ook in onze bloed zit, in onze DNA in onze familie. Want iedereen valt op 10 jaar ouder of jonger, wel natuurlijk 18+. En tegenwoordig lijken mensen het steeds meer te accepteren dat een oude man met een jong grietje gaat.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Jongen van 13... Ik heb ht uitgemaakt, ik vond hm niet meer leuk en voelde me dom omdat ik met iemand van 19 had

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • DUMP HEM DIT IS NOOIT ECHT VOOR HEM HIJ KAN ALTIJD EEN LOVERBOY OF ERGER ZIJN!!!

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik had toen ik 11 was een vriendje van 15 ik vertrouwde hem maar dat was fout ik zag hem met een ander meisje dus als je met iemand gaat die echt te oud is kan dat 1 gevaatlijk zijn wie weet wat hij wilt en 2 hij kan je ook makelijk kwetsen want kijk hij is 19 en jij bent 12 wie wet wat hij wilt van je

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Okee dankjee meisje van 13

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • als jij hem leuk vind is het geen probleem. je moet geen jongens boven de 25 nemen maar als hij je respecteerd en ook in het geval van seks enzo je je grenzen laat zien is het allemaal goed. ik zou afspreken met allebei een vriend/vriendin mee te nemen en dan ergens gaan chillen. bv zwembad of op n skatebaantje ofs. succes

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Neem aan dat hij wel weet dat je 12 bent. Omdat je er ouder uitziet. Goed dat je zegt dat je je niet laat dwingen. Toch blijf ik bezorgt.
    Veel plezier op kamp. Doe rustig aan, niets overhaast, je hebt tijd genoeg.
    Liefs, J. xx

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey J, Ik zal me zeker niet laten dwingen en miss duurt het nog wel een paar maanden voordat we afspreken. We hebben nu een week? verder ga ik vanaf maandag de 24e ook weer naar school en op kamp enzo, dan gaan we wss ook weer veel minder appe. Ik ben heel erg groot voor mn leeftijd dus dat ie niet met me gezien wil worden zal wel niet (ik lijk ook ouder en dat is ook wel gevaarlijk neem ik aan) Ik heb geen idee wat ik nog erbij moet vertelle. Groetjes S

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi S, hoe oud waren je vorige vriendjes dan? En in welke zin gebruikte ze je? Ik vind het toch een beetje riskant hoor om af te spreken op het strand. Straks neemt hij je mee naar een beschutte plek (want hijzal wel niet gezien willen worden met een meisje van 12. Dan wordt ie voor pedo uitgemaakt.) En wie weet wat er dan gebeurd. Ik heb zo mijn twijfels. Ik kan het fout hebben natuurlijk maar meestal kloppen mijn vermoedens wel. Doe voorzichtig en laat je niet dwingen. liefs, J. xx

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey J, Ik heb nu 2 vriendjes gehad en bij hun had ik een slecht gevoel en dat gevoel klopte want ze gebruikte me, nu heb ik eindelijk een goed gevoel bij mn vriendje. Verder over t afspreken: als we zouden afspreken dan zouden we dat op t strand doen want daar komen genoeg andere mensen en niet zoveel bekendee mensen. Xx S

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi S,
    Dat is fijn om te horen dat hij alleen wil afspreken als je er klaar voor bent. Maar toch blijft het een groot leeftijdsverschil. Hij is volwassen en jij minderjarig, en dat gaat nog lange tijd zo blijven. Ik zou zeggen, spreek voorlopig niet af. Als een bekende jou ziet met hem kunnen ze ook vragen gaan stellen en evt. doorgeven aan je ouders, en dan is het echt over met je verkering. Ik gun je best een vriendje, maar doe voorzichtig en zoek iemand van je eigen leeftijd om verkering mee te hebben.
    Liefs, J. xx

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Heeyy J, ik heb meerdere foto's van hem gezien en dat waren gwn normale, we hebben wel met elkaar gebelt en zijn stem klinkt wel gwn zoals een stem van een 19 jarige. Hij is helemaal niet opdringerig en vraagt niet naar foto's of andere dingen. Ik heb wel skype dus ik zal ff vragen hoe hij op skype heet. Verder wilt hij alleen afspreken als ik er klaar voor ben. Xx S

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Graag gedaan. Heb je wel een foto van hem. Of hebben jullie elkaar al wel op Skype gezien?
    denk dat je beter eerst met hem kan Skype voor je zou afspreken. Dan weet je Hoe hij er uit ziet. Toch vind ik hem nog steeds veel te oud voor je. Nu zegt hij natuurlijk alleen maar lieve dingen, om je vertrouwen te winnen. Maar eenmaal bij hem zal hij je dingen vragen die je niet wil. Stuur ook zeker geen naakt foto's naar hem. Al zeurt ie erg Nog zo hard om. Doe het niet.
    En als hij jou naakt fotos zou sturen is ie strafbaar. Beste is om het uit te maken en een jongen van je eigen leeftijd te nemen. Die zijn er nu misschien niet maar er komt er heus wel een keer 1 voorbij. Ik vermoed dat je nu naar de middelbare gaat en daar kom je ook weer Nieuwe jongens van jou leeftijd tegen.
    Laat je weten hoe het verder gaat?
    Liefs j. xx

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoii J, ik ben blij dat je gereageerd hebt. Dankjee xx S

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje. Spreek niet af. Het verschil Is nu veel te groot. Hij Is met heel andere dingen bezig dan jij. Wacht sws nog een paar jaar. Mocht je toch afspreken doe dat dan op een plaats waar veel mensen zijn. Niet alleen jullie 2. Ik ben bang dat hij heel andere dingen van jou wil dan dat jij wil. Laat je niet dwingen, nergens toe. Ook niet om af te spreken. Als hij boos zou worden als jij nee zegt Is ie niet verliefd maar wil wat anders van je. Als hij echt om je geeft zal hij wachten tot jij er ook aan toe bent.   Sorry. Wilde eigenlijk niet meer reageren maar kon dit niet laten gaan. Liefs. J.xx

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • ik vind dat hij wel te oud voor je is maar je moet nemen met iemand die je blij maakt

    13 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten