Skip to content
7 reacties
215 weergaves

Uitmaken: ja of nee?

Ik heb nu 4 maanden verkering met mijn vriendje. Ik hou heel veel van hem, maar we hebben heel vaak ruzie. Vaak komt het door mij want ik vraag altijd om af te spreken en omdat hij het altijd afzegt word ik boos. Hij komt ook zelf nooit met ideeën om iets leuks te gaan doen. Hij stelt me ook nooit vragen, wat ik bijvoorbeeld gedaan heb vandag. Ik stel wel vaak vragen maar vaak negeert hij me ook. Hij reageert uiteindelijk wel maar veel later. Ik heb het gevoel alsof alles van een kant komt en ik word er gek van. Daarom zeg ik er wel eens iets van en dan krijgen we ruzie. Dit is niet echt een gezonde relatie volgens mij. Ik wil het best uitmaken dat durf ik wel, maar omdat ik van hem hou ben ik bang dat als ik dat wil gaan doen en hij zegt sorry dat ik hem dan wil vergeven. Terwijl ik het eigenlijk uit zou moeten maken. Mijn vraag is moet ik het echt uitmaken ja of nee? Ik weet het niet meer

15 jaar
10 jaren geleden

7 Reacties

  • Hey ik ben de schrijver, super bedankt voor de tips iedereen! Ik ga het denk ik uitmaken want ik heb inderdaad het idee alsof we uit elkaar zijn gegroeid.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik zou het uitmaken. Als hij dan zegt dat hij van je houdt. Moet je zeggen: nou dat heb je anders niet laten zien. Dan had je wel gewoon antwoord moeten geven op mijn vragen. Misschien is hij dan boos maar dat is wel beter want het hoort niet als je verkering hebt en hij dan je gewoon genegeerd. R

    11 jaar
    10 jaren geleden
  • Meisje 18, ik denk dat het idd beter is als je het dan uitmaakt en als goede vrienden met elkaar omgaat. Als je uit elkaar bent gegroeid heb je denk niet allebei dezelfde intresse. Ik hoop dat je goede vrienden met haar kan blijven en misschien nog steeds kan doen wat jullie nu doen, maar als de ander een nieuwe liefde krijgt dan kan de jaloersheid hard toeslaan. Maar je kan het de ander niet verbieden want je bent tenslotte geen stelletje meer.
    Luister naar je hart en je gevoel.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Uitmaken en als hij sorry zegt maar hij veranderd niet heeft hij pech

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Uitmaken en als hij sorry zegt maar hij veranderd niet heeft hij pech

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • ik zit momenteel precies met het zelfde probleem alleen ben ik al langer samen met haar. ik heb persoonlijk het idee dat wij uit elkaar gegroeit zijn en dat we meer vriendinnen zijn geworden dan een stelletje en ik denk dat ik het ook zo ga brengen maar ik weet het nog niet.


    ik hoop dat er nog een paar goede tip komen hier

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Lastig. Maar het ligt niet aan jou hoor. Is toch niet gek jij boos wordt als hij iedere keer afzegt. De eerste keer oke, maar na een paar keer is het toch wel raar. Waarom zegt ie af, wat is de reden?
    Misschien is het idd beter om het uit te maken, als alles van jou kant moet komen heb je er ook geen zin meer in. Snap dat je van hem houd, nog steeds ondanks alles, maar de relatie is niks en wordt dan ook niks. Maak het uit en er omt heus wel weer een andere leuke jongen op je pad. Je bent nog jong. En de reden dat je het uitmaakt is dat hij geen tijd maakt voor je en niet of amper reageert. Succes.

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten