Skip to content
2 reacties
117 weergaves

Niet verliefd ofzo maar vraag me het gewoon af

Nou ik was oo een feest en de gemiddelde leeftijd was zo rond de 50 jaar :/ er was ook een jongen van 18 met serieus de mooiste ogen op de were (de rest ban hemok mooi hihi). IK ken hem al ren paar jaar en t was altijd gewoon beetje prsten op verjaardagen emzoo. Ze hadden een dansworkshop geregeld op dat feest waar ik was en mn moeder zat hem, en mij ook te pushen om ket hem te dansen (gênaaant) dat deden we uit eindelijk, betje praten enzo, was erg gezellig. We moesten paar keer van partner wisselem enuuiteindelijk had ik zo'n drie keer met hem gedanst. Hij had ook een keer met mijn moeder gedanst en uiteindelijk was ik, op z'n zus na, de laatste waarmee hij dansde en hij zei: jr bent wel eem van de beteren hier, je bent ookstukken beter dan je moeder hahahahha, maar zeg dat haar maar niet. Ik moest ook wel lachen en we dansen door tot iedereen gestopt was. Ik ging wee zitten en een beetje met mn telefoon klooien. Uiteindelijk kwam hij bij mij rn mn moeder enzo zitten ipv zn vrienden en familie. We hebben met zn 3en een beetje gepraat en na een tijdje vroeg hij hoe oud ik bou eigenlijk was en of ik al op stap ging. (Onze ogen kwamen elkaat trouwens vaaaaaaak tegen wat ik niet erg vond omdat ze echt wauw zijn. Mijn vraag is:wil hij gewoon vrienden zijn of was hij een beeetje aan het flirten ofzo zegmaar ? Miss een helleeee domme vraag maar ik zie dat nooit goed haha BTW: ik vind hem niet leuk ofzo, ik zie hem ong 3x per jaar en hij is dus ruim 3 jaar ouder enzo. Hij zit ook niet op de middelbare meer. Ik moet toegevem dat als hij even oud was, dat ik hrm waarschijnlij wel leuk had gevonden, als ik m vaker zag. Maar ik wil gewoon even weten wat hij precies bedoelde met wat hij deed, gewoon dat ik als ik een leuke jongen ooiy vind, dat ik dan wel een beetje zijn tekens weet hahahahah Xxx a girl

15 jaar
10 jaren geleden

2 Reacties

  • Ja okeeeee, het is nu 3 weken geleden en ik vind hem niet leukleuk zegmaar, want ik denk amper aan 'm. Maar als ik m zie ( wat ongeveer 3x per jaar gebeurd) KAN IK MIJN OGEN NIET VAN HEM AF HOUDEN. en tsja hij is 3,5 jaar ouder, studeert al EN MIJN STIEFVADER IS ZIJN TWEEDE VADER ZOWAT DUS T ZOU ECHT VREEMD ZIJN. Dus ja, ik weet niet eens of hij een vriendin heeft dus ja. EN WAT ALS HIJ NOU GEWOON BIJ ME KWAM ZITTEN VANWEGE ZN OMA EN MIJN STIEFVADER ? en sws waarom zou hij een meisje van 15 ( was vorige week jarig) leuk vinden terwijl hij ook meisjes van 18/19 kan krijgen ?

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Denk dat ie je wel leuk vind en als ik het zo hoor jij hem ook. (ontken maar lekker door maar ik weet het zeker) ben bij mij thuis de liefdesdokter dus ontken maar niet tegen mij miss moet je meer met hem afspelen wedden dat de liefde dan heeeeel snel.komt

    12 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten