Skip to content
7 reacties
226 weergaves

Verliefd<3<3<3

Hey, ik ben heeel erg verliefd op een jongen die ik wel eens op de skatebaan zie. Hij is de beste skater van allemaal maar ik kan het niet zo goed. Ii schaam me er wel eens voor en als hij er is word ik nog klunsiger :/ en ik ben ook egt niet de knapste :( ik wil heeeeel graag weten of hij me leuk vind maar hoe kom ik erachter??
Wie wil me helpen??

Xxx verliefd meisje

14 jaar
11 jaren geleden

7 Reacties

  • tipss

    we snappen dat je verliefd bent op die jongen, daarom moet je actie ondernemen. loop gewoon op hem af en vraag zn nummer zo kun je met hem smsen of whatsappen of wat dan ook, zodat je met hem wel in contact blijft.. misschien word het dan wel wat tussen jullie 2 **1ding niet doen: jezelf niet te erg gaan opdringen.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • ..

    misschien maak je wel kans ga het hem vragen.. groetjes twee zusjess

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • hee

    gewoon zegge dat je hem leuk vind en miss komt het dan wel vanzelf succes ermee !

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • tippss

    kijk of je contact met hem kan krijgen bijvoorbeeld naar hem toe gaan en vragen of die wat wil afspreken. en probeer elkaar beter te leren kennen en kijk of er een klik is en dan kan het later misschien wat worden tussen jullie. ik hoop dat deze tip helpt

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • @ schrijfster

     Kijk of hij je miss een prive les wil geven in skaten. Dan kan je wat fijner met hem praten. Spreek dan af op een ander skate veldje waar zijn vrienden niet zijn. Succes. Liefs J. xx

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • @Verliefd

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • @schrijfster

     vraag aan hem of hij je een paar dingen kan leren.  Dan kan je met hem en gesprekje aangaan. kijk hoe hij reageert,  je hoeft niet de knapste te zijn.  Het gaat ook om het innerlijk.  Succes.   

    16 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten