Skip to content
3 reacties
43 weergaves

vreemde relatie

Drie weken geleden kreeg ik met een meisje. Ze is 16 en aangezien ik 19 ben merkte ik dat wel, maar ik vond het niet erg. Ik was al een beetje voorzichtig met een relatie nemen (door eerdere gebeurtenissen) maar besloot om het toch maar te doen. Alles ging goed, ze wilde mij vaak zien deed super verliefd en gaf mij zelfs een cadeautje.

Toen gebeurde het volgende:
Ik moest iets belangrijks aan haar vragen 's avonds en stuurde op whatsapp berichten. Ik kreeg uren niks terug ookal stuurde ik telkens opnieuw een bericht (ik kon zien dat ze had gekeken uren lang) Ik was dus een beetje kwaad. De volgende dag deed ze het weer. Ik slik speciale pillen (voor mensen die veel fitnessen) die je humeur kunnen beinvloeden dus ik had haar kwaad opgebelt en vertelt dat ik vond dat ze stom bezig was. Vervolgens kwam ze aan met dat onze karakters niet bij elkaar passen en dat ze even tijd nodig heeft voor haarzelf om alles op een rijtje te zetten blabla uit. En dan te bedenken dat er tussen het cadeautje en het uitgaan maar vier dagen inzaten.

Ik kan dit niet begrijpen en snap niet hoe ze zo snel kan veranderen van gedachte. Ook heb ik geen idee wat ik ermee aanmoet. Verwijderen en blokkeren en verder gaan of contact blijven houden om te zien wat er gebeurt.

Iemand een gelijke ervaring gehad?

19 jaar
11 jaren geleden

3 Reacties

  • meisje van 13

    ik heb ook een vriendin zij is ook 13 , we kennen elkaar nu 4 maanden , zit in m'n klas . het klikte super , ze was nieuw in onze klas en hielp haar mee om bij te blijven dus kwam ze in begin nogal veel bij ons thuis om bij te werken en zo is het aan geraakt met haar. ze is ook super knap , heel slank lang blond haar en heel bruin.Nu na enkele weken waren we alleen thuis op een woensdag namiddag en zijn we na wat flirten in bed belandt , en hebben seks gehad voor haar was het de allereerste keer , en was gewoon super.Ik denk er niet aan om haar te bedriegen of nog met andere te flirten.We zijn op elkaar en hebben genoeg aan elkaar , we spelen niet met elkaars gevoelens , sedert die eerste keer hebben we nu bijna dagelijks seks met elkaar , m'n ouders weten het ook dat we op elkaar zijn en meeste maten ook .

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • RE: J / meisje 13 jaar

    meid je bent 13... wacht dan maar tot je een paar jaartjes ouder bent

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • J

    Ik had het ook met mijn vorige vriendje, eerst wilde hij alles van me weten en ineens ging die lopen playen met mij. Ik zag het door de vingers en hoopte dat ie zou veranderen.. Heeft ie niet gdn. Naderhand wilde die niks meer met me, maar was verliefd op 3 andere meisjes. Ik ben nogsteeds vrienden met hem maar hij doet echt playen met me.. nogsteeds.. en een tip: Je kan verder gaan als vrienden, maar het word nooit meer zoals eerst. En dan ligt het niet aan jou maar aan je ex.

    13 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten