Skip to content
5 reacties
52 weergaves

Ik moet er aan de einde van de week goed, gezond en uitgeslapen uit zien!??! Help mij

zoals de titel al meld. Aan het einde van de week ga ik weg met mijn vriendin. Ze is altijd mijn beste vriend geweest (vrouwelijke) maar we zijn sinds kort een relatie begonnen sinds uhhm 2 weken. Maar ze is het nu al klaar mee omdat we elkaar niet konden zien en gaanhaar gevoelens heel anders en wilt ze terug naar vrienden. Ik heb echt aangegeven dat ik dit echt niet wilt en nu heb ik het zo geregelt dat ik zaterdag met haar ben. En als dit niet goedloopt dan is het uit. Dus mijn situatie heeft haast   Graag tips mensen in alle opzichten. Hoe ik me leuk kan gedragen, Wat beste is om mijn lichaam perfect te laten uit zien, Hoe ik haar kan houden. Want nu heb ik het gevoel dat zij alles voor mij betekent en ik wil haar hier niet in kwijt raken. Zowel dan ben ik echt iets kwijt waar ik meeste waarde aanschenk. Alvast bedankt!!!   En vriendelijke groet mij!:)

18 jaar
12 jaren geleden

5 Reacties

  • RESULTAAT DEZE ZATERDAG + EIND TOPIC

    Deze zaterdag ben ik met dit meisje weg geweest. Het resultaat: Geslaagt. We zaggen elkaar weer voor het eerst in de bus waar we hadden afgesproken omdat ik vanuit een andere halte langs haar halte reed. zo reden we naar de tram. en daarna met tram naar bios. Onder weg hebben wij veel gepraat. Hierna hebben wij kaartjes opgehaalt bij de bioscoop. en nog even ergens chilling gezet. Hierna zijn we naar bioscoop geweest. Btje hand in hand zitten je kent het. vervolgens zijn wij nog een rondje door de stad gelopen. en hebben wij ook veel gepraat en een aantal keren gezoend. Toen kwamen we bij de bus waar we weer naar huis zouden gaan. Moesten wij half uur wachten. Onze gedachten liggen heel erg op 1 lijn en ik weet nu dat ik voor deze dame kan gaan. en zij ook voor mij. Toen we onder weg naar huis waren moest zij uitstappen bij een halte ik kreeg nog snel 3 kussen en weg was ze.

    Resultaat het was een geslaagte dag bedankt voor jou reactie. En tuurlijk al mijn vrienden die mij geholpen hebben   Greets mij!

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • No Problemo

    haha oke, klinkt zeker leuk! ik ben zeer benieuwd hoe het zal gaan!    veel succes ;)

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • :)

    plannen gewijzicht! we gaan nu naar bios naar twilight(vind die film btje gay mrja)  en eerst naar coffee shop voordat we naar diue film gaan :) dat moet dus goed gaan komen!

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • bedankt;p

    bedankt voor je reactie. ik ben deze week al aan soort van gezondheid ding gegaan. heb elke dag 4 liter water gedronken en keihard getraint tot ik zweer ook heb ik goed geslapen nu toe.maarja je hebt gelijk met je reactie ik laat je horen hoe het gegaan is.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Tips!

    Hey,   Als je wilt weten hoe je er goed uit kan zien heb ik wel wat tips voor je! - Ga elke dag gewoon vroeg naar bed.. Zorg dat je uitgerust bent. - Neem een goede douche, was je haar, poets je tanden, doe een luchtje op. - Eet voldoende en gezond, ontbijt is de belangrijkste energiebron van je dag!  - Trek de kleding aan die je zelf het mooist vind, en waar jij je zelf dus het meest zelfverzekerd in voelt, dan loop je niet constant te stressen of je er goed uitziet.  - Ga niet dingen doen die je normaal ook niet zou doen, zoals ineens gel in je haar doen, of je expres niet scheren ofzo.    Maar het belangrijste is toch dat je jezelf blijft. Als je ineens anders gaat gedragen zal ze het doorhebben. misschien niet meteen, maar op ten duur wel, en daar komen problemen van. Als zij jou echt leuk vindt is dat om wie jij bent, en om niks anders! En als ze nog niet zeker weet wat ze voor je voelt, geef haar dan de ruimte om daar achter te komen. Ga dus zeker niet aandringen!    Bedenk van te voren al wat je tegen haar wilt zeggen, en probeer haar duidelijk uit te leggen wat je voor haar voelt. Zet alleen niet teveel druk op haar, want dan schrik je haar alleen maar af! Ga niet een relatie forceren als zij het bij vrienden wilt houden. Als ze niet dezelfde gevoelens heeft, maak je het jezelf alleen maar moeilijk en ga je je alleen maar rot voelen.   Maak het jezelf ook niet moeilijk door te proberen dat ze je leuk gaat vinden. En als jij er moeite mee hebt om alleen vrienden te blijven, maak dat dan aan haar duidelijk en neem wat afstand. En wie weet ziet ze dan in hoe veel je voor haar betekend en bedenkt ze zich wel.    Als laatste is het belangrijk dat je begrip hebt voor haar.. luister goed naar wat ze zecht en respecteer dat. Meisjes vinden het tenslotte het leukst als een jongen naar haar luisterd!    veel succes! 

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten