Skip to content
1 reacties
145 weergaves

HELP!!

 ik ben 17 september 2011 verhuist naar zweden ik ga hier echt aan kapot alleen maar ruzie thuis en ik hou het echt niet meer vol ik mis mijn vriendinnen in nederland en vooral mijn vriend (24) mijn ouders mogen hem niet omdat hij een verleden heeft maar hee so what ? ik heb ook een verleden ? ik zat dus te denken ik word in juni 16 zou et dan mogelijk zijn om terug te gaan naar nederland en bij mijn vriend te gaan wonen ? want ik hou het hier thuis gewoon echt niet meer langer uit. ik praat nu sinds een tijdje op mn school met een curator maar dat helpt niet echt en krijg er alleen maar meer problemen door thuis. en ik wil gewoon terug naar nederland ben dit hier zo zat nog even en dan maak ik mezelf nog om ofso ik zie werkelijk waar het ligt niet meer. maar het enigste wat ik dus eigenlijk wil weten is het mogelijk als ik strax me middelbare school af heb en 16 ben om dan bij mijn vriend in nederland te gaan wonen ? mijn vriend is 24 en word in april 25 hij woont al jaren op zichzelf en verdiend genoeg opzich. alsjeblieft help want ik trek het niet meer ?   xjes een 15jarig meisje die het licht niet meer ziet.

15 jaar
12 jaren geleden

1 Reacties

  • rechten

    als je in zweden woont, moet je weer in dat land volgens ons naar de nederlandse ambasade voor een vergunning om, weer in nederland te komen wonen. maar dat kan alleen als je 16 bent dan mag je namelijk een huur woning betrekken. je moet ook in bezit zijn van een vog volgens mij. maar dat kun je beter eerst zelf informeren, bij de nederlandse ambsade in zweden. zelf.

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten