Skip to content
8 reacties
1290 weergaves

baardgroei

ik ben 15 jaar en ik heb een dikke snor kleur gewoon zwart en als ik niet scheer voor 3 weken heb ik ook al veel stoppels en sikje beetje stoppels had dit al op me midden 13e en schaam me hoe kan dit ?

15 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • Jongen15. Wees blij en trots dat jij al sinds je 13-de een mooie volle snor hebt en baardgroei. Jij bent waarschijnlijk eerder in de puberteit dan de meeste andere jongens. Een jongen zoals jij jezelf omschrijft, vind ik fantastisch. Dat zijn mijn ideale jongens. Ik houd veel van jongens en ik kijk graag naar jongens, vooral jongens met een mooie baard en snor. Een vriendje van mij, die dat ook heeft, was laatst jarig (16 geworden) en toen ik hem feliciteerde, kon ik hem gelukkig ook lekker even zoenen. Deze jongens maken mij happy en dat zijn mijn echte dreamboys. Jongen15, ik weet zeker dat veel meisjes jou heel leuk vinden en dan heb je al een voorsprong vergeleken met andere jongens. Mijn meisjeshart laat jij zeker sneller kloppen.

    17 jaar
    1 maand geleden
  • Ik zie tegenwoordig alleen maar jongens van jouw leeftijd met een snor lopen. Toen ik mijn eerste jaren kreeg wist ik niet hoe snel die geschoren moesten worden maar nu laat iedereen dons snorretjes staan. Van der week bij de kapper was er zelf een jongen waarvan zijn snor met tondeuse werd bijwerkt in de plaats van afgeschoren, dus lekker laten staan.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • J15@TS. Jongens zoals jij, met baardgroei en snor, zijn cool. Dat zijn mijn ideale jongens. Stoer, sexy, mannelijk, super aantrekkelijk, wat wil jij nog meer?! De meeste jongens zouden wel zoals jij willen zijn, jij bent een bevoorrechte jongen. Wees daar trots op.

    17 jaar
    12 maanden geleden
  • Waarom schamen? Wees blij. Je wordt man en daar hoort lichaamsbeharing bij dus ook in je gezicht. Velen zouden jaloers zijn om 15 jarige leeftijd al een snor en baard te hebben. Ik was overigens ook 15 toen ik ook al flink donkere baardgroei en lichaamsbeharing op borst, armen en benen had. Op mijn 16e liet ik een stoppelbaard (gloedbaard) staan. Ik zag er wel veel ouder uit maar dat wilde ik ook. Heb me geen moment geschaamd. Het hoort er gewoon bij.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoe zo schaam jij je er voor? Veel jongens willen hun baard en snorretje laten staan en die hebben geen haargroei. Ook als ze ouder zijn. Jij hebt juist wel deze luxe positie. En als je het nog niet wil kan je het gewoon scheren.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • JongenTS15. Ik vind het juist leuk als jongens gezichtsbeharing hebben. Dat lijkt stoer en volwassen. Dus jij mag daar wel trots op zijn en je hoeft je zeker niet te schamen. Jij mag er gewoon zijn zoals je bent en ik weet zeker dat er meer meisjes zijn, die dit heel mooi vinden.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarom schamen, hoort gewoon bij jou ontwikkel proces. Hier valt niemand over hoor.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja de 1 krijgt het op z'n 13e en de ander pas op z'n 17e. Ik ben 16 en heb niet eens 1 haartje op m'n gezicht.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten