Skip to content
3 reacties
1057 weergaves

Zit enorm in de problemen dankzij mijn ouders en krijg geen respect van mijn ouders

Op moment heb ik het heel zwaar het begon toen mij ouders uit elkaar gingen toen ik 6jaar was mij vader was met mij tante na bed geweest en Hebben zo een kind gekregen ik ben toen bij mou moeder gaan wonen ben op de grond gevallen 2 tanden uit mij mond en uit depressie ijs gegeten mij moeder heeft me op een heel slechte school gezet en mij weg gestoken op internaten heel ver van thuis toen ben ik bij mij vader gaan wonen ma die sloeg de hond en mij totaal geen respect toen ben ik terug na mij moeder gegaan ik ben afgevallen en heb nu een beugel dus gaat beter met mij ma ik slaap nu In de keuken omdat mij moeder verhuist is dus das heel vervelend ik wil graag op mezelf gaan wonen want het gedoe eigelijk zat ma ik kan jet nog niet want volgend jaar ga ik tso op en daar mij diploma van halen en dan unif dat ik later nog mooi geld kan verdienen das mij doel ma dan moet ik nog 3jaar this blijven want als ik Nu op mezelf ga fan moet ik werken en hen ok geen tijd voor te studeren en word ik ook niet toegelaten op unif dus eigelijk zit ik enorm in de problemen dankzij mij ouders zij hebben eigelijk totaal geen respect voor hun kinderen ze denken alleen ma aan hun zelf mij moeder heeft wel meer respect dan mij vader iemand tips?

17 jaar
7 jaren geleden

3 Reacties

  • Ik zou persoondelijk aan je ander familie Hulp vragen miss mag je een kamer bij een oom of tante of opa of oma of iets in die geest anders kun je altijd proberen om op kamerk te gaan met een paar andere mensen de huur is gedeeld met een paar mensen wel redelijk veel succes

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Heel veel sterkte als je je fijn voelt om ergens anders te wonen dan kan dat je kan met jeugdbescherming in contact gaan

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Geen respect krijgen van je ouders is afschuweljk!!Ik krijg vind ik te vaak straf,ben 14, en moet b..v. nog over de knie.Met at ik voel,en hoe ik denk is niet belangrijk
    groetjes,

    15 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Haal je oppasdiploma!

    Haal je oppasdiploma!

    Vind jij kinderen leuk? Pas jij wel eens op bij gezinnen? Wil je goed voorbereid naar je (nieuwe) oppasadres gaan? Of gewoon een streepje voor hebben op alle anderen die oppassen? Dan is een oppasdiploma echt iets voor jou!

    Ga naar Cjghm.nl over Haal je oppasdiploma!

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten