Skip to content
8 reacties
77 weergaves

ik wil weg

 ik ben een jongen van 15 en wil weglopen van huis omdat ik altijd gezeur met me ouders over school en me gedrag ik ben betrapt dat ik soms geld steelde van me ouders en dat ik rook ik mag niet roken en ik krijg nooit meer zakgeld tenzij het weer goed gaat op school en ik stop met roken   

15 jaar
12 jaren geleden

8 Reacties

  • Geen zin

    Weglopen voor je problemen heeft geen zin. Je ouders proberen je juist te helpen door te zeuren over waar je mee bezig bent. Je kunt ook beter stoppen met roken..

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • denk ook aan hun

    Denk aan die 15 jaar van je ouders leven dat ze jou verzorgt hebben en jou dank is stelen en weglopen ik weet ook dat school moeilijk is maar probeer gwn 6jes te halen en gewoonn je diploma te halen en je moet zeker stoppen met roken het kost alleen maar geld dar je niet krijgt en iedereen die ik ken die rookt wil stoppen en wil dat hij er nooit aan begonnen was. Ik heb thuis drie ouderen zussen die net iets meer krijgen omdat ze meiden zijn maar ik ben nog dankbaar voor dat beetje extra moeite van mijn ouders om mij nog aandacht te geven na hun werk en na drie zussen die altijd wel iets van mijn ouders willen

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • ik wil weg

    ik wil ook weg van huis maar hoe jeugdzorg heb ik al dat helpt dus niet en weglopen zonder onderdak word hem ook al niet wat dan??  

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • weglopen

    Weglopen van problemen is nooit de juiste oplossing. Je moet weten dat je ouders altijd het beste met je voor hebben. Ik rook zelf ook, maar voor je er aan begint denk even na, welk profeit heb je van het roken? Eigelijk niet, je schaadt je gezondheid en het kost alleen maar geld. Zo ongeveer 150 euro per maand, best veel geld eigelijk daar zou je andere dingen van kunnen doen. 

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Weglopen

    Mijn situatie is erg mijn vader drik te veel en mijn moeder is bang om iets te zeggen en ik wil weglopen van mijn huis maar ik weet niet hoe moet ik dat doen ? Ik maak me zorgen dat ze gaan naar de politie bellen .. Ik wil graag werken     Help AUB    Grottjes 

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • Mensen Hebben Gelijk/Ongelijk .

     Sommige mensen snappen het weel en anderen gewoon niet  . dat is nou eenmaal zo . sommige mensen denken van waar de fuck ben jij mee bezig waarom zou je van huis weggaan , maar dan weten ze soms gewoon niet wat er allemaal aan de hand is , in dit geval snappen mensen je wel jongen , maar het is wel terecht , roken & stelen is slecht , je ouders hebben alleen het beste met je voor , & wees trouwens blij , ik krijg helemaal geen zakgeld meer .. ' en sommige mensen willen gewoon weg omdat ze mishandelt worden , en sommige worden zelfs seksueel misbruikt door hun eigen ouders . nou geloof me dan wil je tog wel echt liever weg dan dat je van je ouders moet stoppen met roken , zoiezo . waar zou je heen gaan , als je naar een vriend gaat moet je dat melden anders is het strafbaar , en als je het niet doet en de popo vind je .. ben je echt de klos , degene die jou opvangt & jij zelf ook . mijn advies . als je weg loopt , mobiel niet gebruiken . zo vinden ze mensen sneller .. maar als je wegloopt , bedenk dan wel dat je ouders wel om je geven & dat andere mensen het misschien wel slechter hebben , die zelfs niet durven weg te lopen omdat ze misschien erger worden mishandelt dan ..
    Groetjes & Geluk .  Xoxx .

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • ik wil ook weg

    hee,   ik wil ook thuis weg, maar mijn situatie is iets anders dan die van jou... ik heb ook gerookt... maar ben gestopt, is steelde sigaretten van mijn vader... ik heb ook gezeik over school.... maar dat is echt nog niet het ergste! dat gebeurd op onze leeftijd iedereen....   succes

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • hoi

     Weglopen van huis lost niets op.  Wat zou je beginnen? Geld stelen is idd verkeerd, of het nu van je ouders is of van anderen.  De rookkwestie is ook enkel voor je eigen bestwil.   Je ouders willen je gwn duidelijk maken dat je verkeerd bezig bent en dat je je herpakt. Ik kan ze niet echt ongelijk geven. Ze bedoelen het goed, daar ben ik zeker van.   Zorg dat je je best doet op school en probeer het roken te laten.  Zo erg is dat nu weer niet, geloof me.   Succes al :)

    16 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten