Skip to content
7 reacties
128 weergaves

Mijn vader

 Ik weet eigenlijk niet waar ik moet beginnen maar, oke. Mijn ouders gingen scheiden. Ik ging in een andere wijk wonen, en ik kom om het weekend bij mijn vader en slaap er 1 nachtje. Toen het al een poosje zo ging, was er op een dag een andere vrouw. Zij is echt ontiegelijk lief! En dat blijft ze ook, en waar ik achter ben gekomen is dit: Mijn vader met nog iemand anders, en die vrouw hebben met z'n 3en seks.. En ik weet niet waarom, maar ik denk nu heel anders over mijn vader. Mijn vader heeft mij nòòòòòòòit iets aangedaan qua aanrakingen of zo. Het was ook helemaal niet de bedoeling dat ik dat moest zijn. Mijn moeder weet het ook. Maar toch. En ik krijg ook een ander gevoel over die vriendin. Dan nog iets.. Ik was een paar weekjes terug, 2 of zo, ook bij mijn vader. Toen waren we aan het praten over de familie. Hij zei toen dat mijn moeder een hoer was, terwijl ze nooit wat had gedaan, en dat ze een kutwijf was. Ik schrok me hier kapot van! Ik heb hier nog steeds verdriet van. Later toen we uitgepraat waren, zei hij dat ik naar hem toe moest komen en hebben we geknuffeld omdat ik aan het huilen was. Hij zei ook sorry, en dat waardeer ik. Maar ik ben zo verdrietig! Dat ik dit allemaal weet, vertel ik mijn vader echt niet. Maar wat moet ik nou doen? Ik ben zo verdrietig en wil hier niet mee blijven lopen!

12 jaar
13 jaren geleden

7 Reacties

  • re; mijn vader

    ik hoop dat jij mijn antwoord goed heb begrepen maar dat jij je vader ook goed begrijpen zult, ik begreep mijn vader ook niet tot wat jaren terug , toen hij op een keer ziek werd en dat er zoveel mannen als vrouwen bij hem op bezoek kwamen, nu weet ik ook waarom hij zoveel vriendinnen heeft, hij laat hun lekker hun eigen zijn en is ook erg lief voor hun allen, ik hoor hem nooit sexuele bewoordingen roepen of zeggen  maar hij is wel die man die graag ieder een knuffel geeft, hij zij mij pas nog ,liever een welgemeende kus dan een vrijparty.  

    23 jaar
    13 jaren geleden
  • Dankje

     Bedankt allemaal. 

    12 jaar
    13 jaren geleden
  • re; mijn vader

    ik denk dat ik jouw vader een beetje begrijp, dat kom dat jouw moeder misschien iets met iemand had zonbder dat jouw pa het wist en ook dat jij het niet wist, mij moeder ging ook stiekem met andere mannen naar bed toen ik en mijn zussen op school was, mijn vader zij altijd samen uit samen thuis maar mijn moeder dacht daar anders over , die nieuwe vriendin van mij pa zeg ook altijd alles samen doen, dus daarom zal jouw pa wel zo reageren, die nieuwe vriendin van mijnpa is ook super lief voor mij en knuffel ook graag met mij waar mijn pa bij is, dan hebben ze ook veel lol samen, ook hebben mijn pa en zij leuke lieve vrienden die daar met de regelmaat komen

    19 jaar
    13 jaren geleden
  • ah 2

    Ik denk dat er maar 1 oplossing is en dat is met je vader praten. En dan er echt even tijd voor nemen zodat hij ook zijn aandacht erbij heeft en even goed met je praat en luistert. Dan kan je zeggen dat hij alles mag doen waar hij zin in heeft, maar dat je niet alles hoeft te zien en te weten. En dat je liever niet hebt dat hij slecht over je moeder praat enzo. Succes!

    18 jaar
    13 jaren geleden
  • net als jongen, 18 jaar.

    ik snap er dus ook nog steeds niks van.

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • ---

     Nou , ik zit er gewoon mee dat mijn vader zulke dingen doet . Oke , het is zijn keus wat hij allemaal doet in zijn vrije tijd . Maar ik wou gewoon niet dat ik dat moest weten . Heeft er gewoon iemand tips.. 

    12 jaar
    13 jaren geleden
  • ah

    Ik snap niet wat de vraag is.

    18 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten