Skip to content
18 reacties
4296 weergaves

Piemel zichtbaar

Bij mijn vader kan je in sommige broeken zijn piemel goed zien zitten. Niet stijf maar gwn slap. Is geen gezicht voor oudere. Moet ik daar wat van zeggen dat hij een andere onderbroek aan moet doen of zo. Miss heeft hij geeneens een onderbroek aan. Mijn broer zegt dat ik het maar zo moet laten.

14 jaar
9 maanden geleden

18 Reacties

  • Je kunt ook vragen of je vader zich ervan bewust is dat zijn penis goed te zien is door sommige broeken heen. Ik heb ooit ook zo'n broek gehad, maar had het zelf niet door. Mijn zus sprak me erop aan, gewoon normaal, daarna heb ik de broek niet meer aan gedaan.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • En nogal wat meisjes/vrouwen worden er flink opgewonden van, zeker als die pik stijf wordt.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Sommige mannen/jongens vinden het fijn om hun pik een beetje te 'showen' zeg maar

    18 jaar
    8 maanden geleden
  • Late reactie aan ts. Als puber vind je altijd wel wat genants aan je ouders. Gaat wel over. Later accepteer je het gewoon. Je vader heeft een piemel, misschien ook wel een flinke, en soms zie je dat.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik schrok en wilde dat niet bang dat ze het tegen mn ouders zou zeggen bedankt voor je reaktie de schrik zit er nog een beetje in

    14 jaar
    8 maanden geleden


  • he, jongen van 14. Je hoeft dat echt niet genant te vinden. Het kan zomaar zijn dat je buurvrouw er erg opgewonden van werd en het dus juist heel mooi vond. Niks aan de hand dus en schaam je niet voor je eigen lichaam!

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Hoi mn ouders moesten een dag na Antwerpen zodat ik alleen was mn buurvrouw zou af en toe eens komen kijken of het allemaal goed ik was mij net aan het aftrekken en hoorde de voordeur vlug haalde ik mn onderbroek op ze klopte op mn deur en deed hem open ze heeft mn stijve door mn onderbroek gezien vreselijk genant

    14 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik zelf heb best grote ballen en dus zie je vaak best wel een flinke bobbel ik vindt het wel leuk en ook om te zien bij andere.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Ja meisje van 14, ik ben heel blij met mijn broer. Hij heeft me veel geleerd en laten zien. Ik weet hierdoor best goed wat een jongen echt lekker vindt waardoor hij klaarkomt, maar ook wat ze niet zo, of helemaal niet lekker vinden, en omgekeerd heb ik hem nog wat bijgebracht over vrouwen en klaarkomen. I.d.d. heerlijk dat we zo vrij met elkaar zijn.

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik ben niet de ts. M20 ik heb geen broers maar het lijkt me super om een broer te hebben waar je zo vrij mee omgaat. Kan je wat van keren ook zonder dat je een vriendje hebt. Daar ben ik niet zo intiem mee nog.

    14 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik moest een nieuwe kazuifel passen ben misdienaar de pastoorsvrouw keek of alles paste en ik had een stijve wat was ik beschaamd

    14 jaar
    9 maanden geleden
  • TS, als je zijn piemel slap al zo goed ziet zitten, wat dan als hij een stijve krijgt? Je vader heeft misschien wel een heel grote pik en daar mag hij eigenlijk best trots op zijn. Bovendien zie ik bij jongeren ook vaak precies hun piemel zitten. Ik kan het alleen maar mooi en vooral opwindend vinden bij zowel oud als jong, het blijft mooi. Ook zie ik regelmatig mijn vader bloot en ook mijn broer van 22 hier naast me. Door dit onderwerp krijgt hij al een stijve en dat is zo mooi om te zien gebeuren. Poehh....ik krijg het er warm van. Heeft iemand van jullie daar ook zo snel 'last' van?!

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Ouderen mogen van mij nog volop meedoen, mits ze er nog een beetje apetijtelijk uitzien natuurlijk, maar dat geldt helaas ook voor veel jongeren onder ons. Overigens ziet mijn moeder er nog erg goed en sexy uit en mag van mij dus best een laag topje en/of kort rokje aan. Blijheid vrijheid staat bij ons hoog in 't vaandel en daar komt bij dat we naturisten zijn, dat maakt het wel gemakkelijker.

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • (TS) cool dat jullie reageren. J22 ik heb hem bij mijn pa nooit stijf gezien. Bij jongens is een bobbel wel sexy. Maar ik denk dat jij het ook niet leuk vind als je moeder in een laag topje of heel kort rokje loopt. Alsof ouderen zo nodig nog mee moeten doen.

    14 jaar
    9 maanden geleden
  • Alsof ts niet van die puntjes heeft.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • TS, je schrijft dat het voor een oudere geen gezicht is als je zijn piemel ziet hangen, maar hij kan natuurlijk ook gaan staan. Vindt je dat ook geen gezicht dan en hoe zit het bij jongeren? Wat vindt je daarvan? Mijn zus hier naast me wordt er heel erg opgewonden van zegt ze en dat zie ik aan haar tepels. Oud of jong, ze vindt piemels altijd opwindend en zeker als ze die stijf ziet worden. hahaha Volgens mij is ze zelf zo geil als een beer! Heb jij dat nooit TS?

    22 jaar
    9 maanden geleden
  • Je vader is een man, mannen hebben piemels, nu ja, elk een in ieder geval, die zie je soms zitten, wen er maar aan. Tenzij je vader commentaar heeft wanneer er bij jou eens een tepel door je topje prikt, dan mag je wat mij betreft best terugketsen dat hij eerst eens naar zichzelf moet kijken voor hij commentaar heeft op jou. In beide gevallen denk ik dat je het niet moeilijker moet maken dan het is.

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Laten

    19 jaar
    9 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten