Skip to content
9 reacties
988 weergaves

Mijn moeder is een slutshamer

Oke dus... ik heb nu een week een vriendje, en ben vandaag voor t eerst met hem naar bed geweest. Ik had t al eens eerder gedaan, maar hij nog niet. Ik ga er verder niet te veel op in, maar mn moeder en stiefpa zijn er achter gekomen. Ik heb ook geen idee hoe, misschien hebben ze in mn nachtkastje gekeken en de condooms gezien die hij meehad, en de rest daar had neergelegd. Nouja, moeder en stiefvader vet boos dus. Ze noemde me een hoer en zeggen dat seks alleen om lust gaat en dat dat geen liefde is en dat na n week veel te snel is, en meer van dat soort gezeik. Volgens mij ben ik degene die bepaald wat ik met mijn lichaam doe? Ik snap dat ze me willen beschermen, maar dit vind ik overdreven.

15 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Hoihoi, de persoon die dit bericht heeft geschreven hier weer (: even voor de duidelijkheid, ik word 16 in januari en hij is 17 geworden in october, dus het leeftijdsverschil valt echt wel mee. Bedankt voor jullie antwoorden verder, ze zijn inderdaad geschrokken maar hebben wel sorry gezegd dat ze zo heftig reageerde

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • M15, ik hoop dat de gemoederen bij jou thuis inmiddels weer wat bedaard zijn. Ik hoop althans dat je moeder uit schrik wat heeft geroepen. Veel ouders zullen namelijk schrikken als ze er achter komen dat hun kind al seks heeft. Eigenlijk weten ze het wel maar zolang ze geen bewijs hebben kunnen ze hun kop in het zand steken. Ik snap wel dat ze het niet leuk vinden maar de normale manier zou dan toch zijn om erover met je in gesprek te gaan. Niet om je voor hoer uit te maken want dat getuigt niet van veel liefde. Overigens vind ik een week ook wel erg kort hoor. Je zou ook samen andere dingen kunnen doen om seksueel genoegen te beleven.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 21, ik ben idd er van uitgegaan dat die jongen ouder was, maar als hij ook van die leeftijd is heb je helemaal gelijk. Die moeder moeten ze eigenlijk ook aangeven wegens smaad en vernedering. Dat doet een (echte) moeder toch niet?!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 22: Dat ligt juridisch toch anders. Ja, strikt gezien ben je pas seksueel meerderjarig met zestien jaar, maar jongeren van TS' leeftijd die seks hebben met elkaar worden daarvoor niet vervolgd. Zou ook raar zijn, want best veel jongeren experimenteren op die leeftijd met seks. Als de vriend van TS nou een meerderjarige man was, dan was het een probleem geweest, zo te horen is hij een jongen van ongeveer haar leeftijd.

    @TS: Inderdaad, wat naar van je moeder en stiefvader om je een hoer te noemen. Dat is echt niet oké.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Jullie kennen elkaar een week en hebben al geneukt. De kans is groot dat die gast na een maand genoeg van je heeft en het uit maakt. Dan krijg je een nieuw vriendje die neukt je weer binnen een week. Dan voel je jezelf toch heel erg goedkoop volgens mij. Maar als jij daar niet mee zit moet je idd gewoon zo doorgaan...

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Je bent nog minderjarig en dan is dit sowieso verboden. Ze kunnen je vriendje zelfs aangeven bij de politie en als het verkeerd wil jou uit huis plaatsen naar een instituut voor 'moeilijk opvoedbaren' voor een soort heropvoeding. Maar ja, wil je dat je eigen kind aandoen??!!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi meisje 15, das echt onzin van jouw ouders. Dat jouw moeder er wat van vind kan ik enigszins begrijpen, maar met dat soort zaken hoeft jouw stiefvader zich al helemaal niet te bemoeien. En jij hoeft je geen hoer te laten noemen, en dat ben je namelijk ook niet. Daarnaast is er niet mis met seks alleen vanwege lust, want je bent een mens en mensen houden van seks. Voor sommige volwassenen is dit nog steeds een verrassing... Als ze er nog eens over beginnen moet je aan hun vragen of ze je ook hoer hadden genoemd als je een jongen was geweest want dan hadden ze dat vast niet gevonden. Heel veel sterkte!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Heyy, ik kan wel begrijpen dat je ouders seks na een week wat vroeg vinden, maar ja wat kunnen ze er aan doen. Je moet vooral doen waar je zelf zin in hebt en waar je je echt goed bij voelt. Anders krijg je later spijt. Dat je nu een hoer zou zijn vind ik wel raar, dan zou dus iedereen die seks heeft een hoer zijn. Dat slaat nergens op.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ze zullen waarschijnlijk erg geschrokken zijn dat hun dochter al op een leeftijd is gekomen waar ze seks heeft. Dat ze je een hoer noemen en slutshamen is echt niet oke. Want zoals je zelf zegt, je bepaald zelf wat je wil doen. Ze kunnen je echt niet verbieden om seks te hebben. Zolang zowel jij als je vriendje er zin in hebben en het veilig gebeurd doe je gewoon lekker wat je wilt.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten