Skip to content
20 reacties
6726 weergaves

billenkoek samen met mijn beste vriend

Ik mocht deze zomervakantie met met mijn vriendje mee op vakantie.
ik was toen nog 12 jaar en mijn vriend ook.
We verbleven in een zeer mooi hotel in Portugal.
We hadden de tijd van ons leven .
Op de 3e dag vonden mijn vriend zijn ouders dat we teveel lawaai maakten rond het zwembad . Na een verwittiging waren we blijkbaar nog niet stil genoeg.
We moesten met zijn ouders mee naar de kamer .
Daar moeste we ons uitkleden en op onze buik op bed gaan liggen.
Toen kregen we elk 10 stevige klappen op de blote billen.
De ouders gingen dan iets drinken en wij moesten blijven liggen op de buik.
Na een tijdje kwamen ze terug en vroegen ze of we nu rustiger gingen zijn de volgende dagen.
ons antwoord was JA .
Daarna kregen we elk nog 1 tik op de billen , maar meer om te spelen waarna we mochten rechtstaan en allebei een minuten lange knuffel kregen van de vader en de moeder.
Nadien moesten we onder de douche en was het tijd om te gaan eten.
Die avond heeft de vader zich verontschuldigd voor de slagen .
Hij vertelde dat hij die vakantie echt nodig had en ook de rust.
De vakantie verliep verder heel leuk. en hij heeft al aan mijn ouders gezegd dat ik wil , ook mee op skivakantie mag .

Wat vinden jullie van billenkoek van de ouders van je vriendje ?
Graag jullie reactie.

13 jaar
6 jaren geleden

20 Reacties

  • Topic starter Hey iedereen , Ik ben onlangs mee op skivakantie geweest . Het was de vakantie van mijn leven . Mijn vriend zijn vader heeft zich nogmaals verontschuldigd voor de billenkoek van toen. We hebben er intussen om kunnen lachen. Hij was blij dat ik erbij was zodat mijn vriend ook niet alleen was en hij zodoende ook zijn rust kon vinden.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Weet je er zijn meestal jongens die het gewend zijn en dan echt geloven dat ze het verdiend hebben en zelfs nodig hebben.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Niet veel , ben één van de weinigen.Ouders best modern,alleen jongens hebben het nodig volgens pa, zellf lijkt hij trots te zijn dat hij het zelf ook heeft gehad, maar vind het niet erg.Ben het gewend.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Zou ergens toch wel weten weten hoeveel % er daadwerkelijk nog echt traditionele koek kregen,en tot welke leeftijd,wie?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi, we gaan geen billenkoek promoten.de één vind het vernederend, de ander stoer,ja meningen verschillen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 19, kom nog even terug, ben dus die jongen die sollidair wou zijn met zijn vrienden, je zegt als ik zelf vader ben dat je het ook hanteerd om ontsporing te voor komen. Maar je loopt al wel ver voor uit en denk toch dat je vrouw of vriendin er toch tegen zal zijn.Mijn ouders zijn ook erg tegen dus vertel ik maar niet over mijn vrienden en hun ook niet,zelf denk ik dat er grotendeels over gezwegen word.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Helemaal mee eens jongen 19 als je het verdiend

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 19 toen was je 18 dus. Sportief dat je toe gaf dat je het verdiend had.Begrijp dat je zo opgevoed bent, vond je het niet vervelend of vernederend dat je ma je sloeg. Vind het toch meer de rol van de vader. Zelf niet zo opgevoed maar ken wel jongens die het krijgen of kregen, nu ze ouder zijn niet meer,zei ,je zal wel blij zijn, ja en neen was zijn antwoord omdat hij het zag als een soort afscheid van zijn jeugd,soms had ik de indruk dat er jongens zijn die het wel stoer vinden om te vertellen aan anderen dat ze het krijgen,ze hebben weleens tegen mij gezegd dat ik een watje ben vooral omdat als we samen iets uitgevreten hadden hun het wel kregen en ik niet.Zoals ook verleden jaar met vuurwerk en nog wat baldadigheid,wou solidair zijn met hun en heb aangeboden dat ze mij ook ook een pak billenkoek mochten geven,hun gingen gretig op dit aanbod in,en eigenlijk voor het eerst in mijn leven voelde ik hoe het voelde als je op je kont kreeg,maar heb dit niet aan mijn ouders verteld,die zouden en willen dit niet begrijpen.Jij misschien wel?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • krijg nu geen koek meer ben nu volwassen. Vorig jaar voor het laatst van mijn vader en moeder. terwijl pa me vasthield kreeg ik van ma twaalf slagen met de plantenstok op mijn blote. verdiend had lopen zieken in de buurt met vuurwerk Ik ging over de tafel heen, pa hield me vast en ma gaf me twaalf klappen Een pak slaag kan geen kwaad als het terecht is. als ik vader ben gaan ze gewoon over de knie als ze rottigheid uithalen. Beter wat rode billen dan dat ze ontsporen, dat is mijn mening.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Je hoort er wel bij , net als ik samen met mijn vriend enige tijd geleden een pak op mijn billen kreeg van een oudere broer van mijn vriend en dat vertel je toch niet aan je ouders.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Goed het mag niet en het is een teken van onmacht om billenkoek te geven, maar ergens begrijp ik wel dat ouders soms zoiets moeten doen om hun woorden kracht bij te zetten. Jongens luisteren nu eenmaal niet altijd even goed naar hun ouders.
    Zelf krijg ik ook wel op mijn kont, doet even pijn, geeft niks, het gaat toch ook weer over. Uiteraard heb ik het over een gewoon pak slaag, niet over riemen of stokken om mee te slaan.
    Dat die vader niet alleen zijn zoontje billenkoek gaf maar jou ook vind ik heel normaal, jullie waren toch ook met zijn tweeën aan het klieren? Eigenlijk laat hij zo zien dat jij er helemaal bijhoort als je met je vriendje mee op vakantie gaat.
    Wintersport is leuk, moet je zeker doen. Zelfs als je weer een pak slaag zou krijgen, dat is zo'n vakantie wel waard. Als je kont te warm is van de billenkoek kun je altijd met je blote billen in de sneeuw gaan zitten, hahaha.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Het slaan vind ik nog tot daar aan toe, maar dat jullie daarna op je buik moesten blijven liggen terwijl zij weg gingen om wat te gaan drinken vind ik heel erg. Wat vonden jouw ouders hiervan of weten ze het niet ? Ik zou nooit meer met de ouders van je vriend mee op vakantie gaan. Voor je vriendje is het zielig zulke ouders te hebben.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • En hoe is de ski vakantie

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Billenkoek, in nederland verboden, in Frankrijk onlangs afgeschaft , verbaasd dat 80 % van de ouders soms dit nog hanteerden, nog verbaasder dat zelfs jongeren clubs er nog achter stonden, in 2001 zo las ik wilden ze het ook al afschaffen, maar groot protest, stond zelfs in een kop van een franse krant ,blijf van onze stokbrood en billenkoek af, klinkt raar en onwaarschijnlijk, maar echt dit is gebeurd.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Gewoon mee gaan op ski vakantie laat je vriend niet in de steek.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn vriend zijn oudere broer heeft ons ook eens een paar jaar geleden een pak op onze billen gegeven, toen zijn ouders op vakantie waren en wij flink aan het klieren waren geweest,ergens vonden we het wel stoer.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Stres of overwerkt zijn is geen excuses, nu, hij heeft zijn excuses aan geboden, maar treedt toch herhaling op dan zou deze man echt eens hulp moeten zoeken.

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Hij zegt dat zijn vader enkel streng is als hij overwerkt is.
    Maar dat hij zijn vader normaal de liefste is die je kan bedenken .

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Je kunt dit toch met je vriend bepraten, wat vind hij er van.?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Tja moeilijk , begrijp dat jij thuis het niet krijgt, maar die vader verontschuldigde zich, dus hij voelde dat hij fout was en was misschien bang dat jij het thuis zou vertellen, immers slaan is verboden bij de wet, maar niet alle ouders of culturen storen zich er aan. Krijgt je vriendje het vaker of was dit eenmalig omdat die vader misschien was gestrest was, omdat hij zei dat hij de rust nodig had. Verder was de vakantie wel leuk en als je zin hebt om op die skivakantie te gaan dan gewoon mee gaan.Maar als hij die vader van plan is dit te herhalen dan kun je weigeren, ja, die beslissing ligt bij jou.

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten