Skip to content
4 reacties
1315 weergaves

Vader zoon band

De band tussen mij en mn vader is niet zo goed. Ik ben denk ik homo maar moet nog mn coming out maken maar benbang dat mijn vader dat niet kan waarderen. Ook lees ik op dit forum dat kinderen het met hun pa bijvoorbeeld over mastruberen hebben en elkaar naakt zien. Kan ik hier wat aan doen en is dit erg ?

15 jaar
6 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik kan heel goed met mijn vader. Ik kan met alles bij hem terecht. Hij weet dat ik gay ben. Alles is gewoon bespreekbaar. Ook seks.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Yep TS dat is mega klote met je vader en jij. Ik snap je, maar ik weet niet hoe dat voelt. Mss moet je idd vooraf pijlen hoe hij over homo's denkt. Met alle respect maar ik snap dat soort ouders niet, ik ben zelf gay en al vanaf me 12e out. Hij vond het niks erg. En het is waar dat er vrije vader/zoon verhoudingen zijn, bij ons is dat zo. Ik leef samen met me broertje en me vader en we kunnen het overal over hebben samen, ook over seks en fappen of wat dan ook. Doen we best wel vaak ook. Zo zou het overal moeten zijn, maar helaas zo werkt de wereld niet. Probeer eens met hem te praten, misschien is hij ook niet zo vrij opgevoed of hij schaamt zich.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ken het waar mee je rond loopt. Mijn vader is zelf een beetje te veel met ze werk bezig en ik leen maar aan pa vertellen, omdat ik me moeder niet meer heb dus moet het zelf doen. dus mijn met hem is heel klein. Dus ben zelf ook bang geweest om te vertellen aan hem dat ik homo ben. Dus ik heb het zo gedaan gezegt wil je de gene ontmoeten, hij zij ja zullen we bij een terasje in de stad afspreken alles was prima. Hij dacht dat hij een meisje zal ontmoeten en nee was jongen. Hij pakt het heel goed. Mijn tio naar jou is blijf het iedee nog bij jouw check eerst ben echt homo voor dat je gaat zeggen, neem iemand mee om het te zeggen broer zus een vriend/in. Dan vraag op dat moment zijn echte reactie niet dat die zijn echte reactie verbergt. Succes hou me hoogte

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Een echte liefdevolle vader zou altijd van zijn kind moeten houden. Hetero, homo of bisexueel dat zou niet uit moeten maken. Helaas is de praktijk wel eens anders. Zou het niet te snel aan je vader vertellen. Veel succes

    22 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten