Skip to content
64 reacties
23488 weergaves

Straf op je blote billen.

Zijn er nog meer meisjes die deze straf krijgen? Ik moet altijd zelf kiezen welke straf ik verdien, tussen huisarrest dan mag ik ook geen telefoon, internet en tv of een pak op mijn billen van mijn vader of moeder. Ik kies dan altijd het laatste, vind ik minder erg, doet wel even zeer en ik moet daarna met blote billen in de hoek (soms ook strafregelnof gelijk naar bed als het voor iets is waar ik vaker voor heb gekregeb) maar dan krijg ik een knuffel en dan is het weer goed.

13 jaar
7 jaren geleden

64 Reacties

  • We zijn erachter gekomen dat niet iedereen op dit topic is wie hij zegt dat hij is.
    Daarom sluiten we dit topic.
    moderatie team
       

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • *reactie op slaag van groot ouders.
    Hoi.ik ben een jongen van net 13, en als ik bij opa of oma ben,beide opa's en oma's.Krijg ik als ik bij hun logeer,als ik brutaal ben, een flink pak voor mijn broek,eigenlijk zoas ik dat van pap of mam krijg,over de knie.meestal voor mijn broek.En dat doet verdommes zeer.Brutaal ben ik vaak.Ook bij hen.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • meisje 13,
    tjaa.. dat is ook wel een beetje je eigen schuld..
    ik denk dat je hiervan leert dat je geen paarden moest gaan pesten..
    dat is ook niet slim1
    stoppen je ouders altijd als je gaat huilen?
    mvg jongen 15A

    ps: er zijn nu 2 jongens van 15 ik ben vanaf nu jongen 15A

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Papa heeft mij net een hard pak slaag op mijn blote billen gegeven. Ik had vamiddag samen met een vriendin paarden lopen pesten op de manege en haar moeder had naar mijn moeder gebeld. Toen ik thuis kwam moest ik naar mijn kamer en kreeg ik een preek van papa. Ik moest op mijn kamer blijven tot het eten en na het eten gelijk in bad. Toen ik uit bad kwam moest ik mee naar de slaapkamer van papa en mama en moest ik bij papa over de knie. Was lang geleden, dat hij mij zoveel en lang gegeven had, hij stopte pas toen ik moest huilen. Gelukkig hoefde ik daarna niet meer bij mama over de knie. Ik lig nu met zere rode billen in bed.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • #jongen 19,strakke jeans,
    Hoi,Ik ben 'n jongen van 15, en èèn van de straffen,die ik van mijn ouders nog krijg is en pak voor mijn broek,Ik lig dan over de knie,em krijg een flink pak voor mijn broek.Ik kan je verzekeren dat het ontzettemd zeer doet!ik krijg het niet vaak,,maar ik huil- en schreeuw.Het doet ontzedttend zeer!!Ja op m'n strakgetroken jeans.Gisteren gehad.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 15 nee ik heb het er nooit over met vriendinnen, denk dat ik me er toch een beetje voir schaam. Jongen 19, nee nooit op mijn broek altijd op mijn blote billen.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Krijgen jullie nooit slaag met jullie strakke jeans aan? Volgens mij doet dat nog meer pijn aan je kont . Ik vond het vroeger fijn om een vriendinnetje op haar jeans te slaan en nu nog vind ik et fijn om billenkoek te geven op strakke jeans of strakke leren broek

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Laatst vroeg een jongen bij mij op school doodleuk: wie is er een keer door zijn Vader met de riem geslagen?? Een paar jongens staken hun vinger op, ik niet aangezien mij zoiets nooit is overkomen. Hebben jullie het soms met vriendinnen over het slaan? En Hebben jullie vriend(innen) die het zelfde probleem hebben?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Oei, dat is niet best zo'n mail, eigenlijk je eigen schuld, maar niet leuk. Hoop dat je niet ook nog van je vader krijgt. Heb gelukkig nog niet gehad deze week, maar dat zal niet lang meer duren denk ik, mama heeft me al een paar keer gewaarschuwd vandaag.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje 13, Bedankt voor je steun, maar ik wist niet dat mama een mail had gekregen van de juffrouw voor mijn slecht werk en grote mond opzet, dat is ook zo, maar zij is ook echt een kreng, en donderdag heb ik een briefje mee gekregen voor slecht werk, maar niet voor Grote mond, donderdag heb ik op mijn billen gehad met andere lichtere slippers, en niet zo lang, maar ik zit nu op mijn kamer met mijn rode kont en billen, want ik heb ze na school idd gehad met die nieuwe slippers, doen heel veel pijn, veel geweend, en morgen zegt ze het ook nog tegen papa. Gr hoe is het bij u????

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn broer mag me alleen met de hand geven va n mama gelukkig. Dat klinkt niet best van die slippers, hop dat ze ze niet voor je bilen heeft gekocht.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Vorige week waren mijn ouders samen weg en paste mijn broer op. Ik wilde toen niet naar hem luisteren en dat heeft hij gister tegen mijn ouders verteld. Nu heeft mijn moeder gezegd dat hij mij dan voortaan over de knie mag leggen voor een pak slaag op onderbroek, gelukkig niet op mijn blote billen, maar zal dus denk ik niet lang meer duren voor ik ook bij mijn (volwassen) broer over de knie lig.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik krijg ok best snel, voor grote mond en ook voor slechte cojfers als ik niet mijn best heb gedaan. Dat is eigenlijk niet eerlijk van je oma, ik krijg nooit van mijn opa of oma altijd van mijn ouders.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja meisje 13, ZÉKER verdient maar wat wel raar is, dat ik van oma krijg wel op blote billen gebeurt met onderbroekje omhoog getrokken, hoe komt dat dan???? Maar ik denk dat u moeder en pap toch opk snel een pak slaag geven, ? Of niet, ik heb tot nu toe niks meer gehad, maar ik denk wel op het laatste van de week, slecht cijfer op school, en dat is degelijk slaag, mijn jongste broertje heeft ze wel gisteren gehad met de slipper, hij was aan het springen op de zetel met zijn schoenen aan, toen mama buiten was, toen papa ging vertrekken met de truck, gr

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Worden jullie ook door je grootouders geslagen? Gaat dat op dezelfde manier als Van je ouders?

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje 12, dan had je broertje het inderdaad wel verdient, denk dat mijn moeder gelijk daar over de knie had gelegd en daarna met blote billen in de hoek.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Oh dat is fijn meisje, mijn broertje is 8, en de andere 6, maar ja mijn broertje had ook een grote bek tegen oma en opa. Eigenlijk eigen schuld he, gr

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje 12, Sneu voor je broertje, maar jij gelukkig niet. Hou oud is je broertje? Ben gelukkig gister ook gespaard gebleven.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja meisje 13, ik heb geen slaag gehad gisteren, bij mij alles oké, maar vandaag telt ook nog mee, erna niet meer, maar proberen het vol te houden, maar mijn oudste broertje heeft gisteren bij oma van oma vijf meppen gehad met hare gesloten slof op zijn broek, maar toen wij thuis kwamen, moest hij onmiddellijk zijn pyama gaan aan doen,en heeft hij van mam een goed pak rammel met hare slof, maar wel op zijn blote billen gekregen, hij weend hard, en wij moesten toch niet meer eten, daarom moest hij onmiddellijk na de slaag, zijn bed in, gr meisje 12

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen 13 als ik het niet wil kan ik kiezen voor huisarrest, maar dan liever dit.

    13 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten