Skip to content
25 reacties
27074 weergaves

Moeder maakt me piemel schoon

Mijn moeder kijkt soms als ik gedoucht heb of mijn piemel goed schoon is, als dat niet zo is gaat ze hem zelf schoonmaken dat vind ik schamend, maar mijn moeder vind het heel normaal want bij mijn broers doet ze het ook. Ze vind mijn piemel zelfs nog schattig omdat die van mijn broers al groter zijn. Ze ziet mijn piemel wel vaker bijvoorbeeld als ik ziek ben met temperaturen Schoonmaken vindik nog wel vervelender.Ik weet wel dat sommige vaders dit doen bij hun zoon maar niet dat moeders dat ook doen wie heeft dit nog meer?? Of doet niemand z'n moeder dit????

12 jaar
8 jaren geleden

25 Reacties

  • WOW wat een rare verhalen zeg. Als je 12 of zo bent is het totaal niet normaal als je moeder of je vader je pik schoonmaakt. En veel van de verhalen hier geloof ik niet. Gwn verzonnen. Ik heb gelezen dat hier veel pedo's zitten. Ik weet gwn echt mega zeker dat de meeste verhalen hier gwn zijn verzonnen door dat soort mensen. Je pik laten schoonmaken door je ouders, nou echt niet he.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn moeder doet dat nu niet meer, maar ze heeft me wel regelmatig nagekeken of alles schoon was (dus ook mijn penis) tot ik 16 was. Toen had ik inmiddels al een flinke joekel, zeker als ze de voorhuid naar achteren trok om daar te kijken en te wassen. Daar kreeg ik altijd wel een erectie van, maar dat vond ze niet erg. Voor mij voelde het wel goed, zowel het idee dat alles goed schoon was als door de aanrakingen van mijn moeder.
    Nu vraagt ze nog wel eens of ik mijn penis goed schoon houd, maar ze kijkt me niet meer na.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • ik krijg altijd een stijf plassertje als mijn stiefmoeder mijn balletjes controlleert. Ik ben een poos geleden bij mn balletjes geopereert en mn stiefmoeder is dokterassistente en zij controleert dat vaak. Als ik dan een stijve krijg zegt ze dat dat makkelijk is wan dan kijkt ze gelijk of mn voorvelletje niet te strak zit dan schuift ze die een paar keer snel over het kopje heen en weer en daarna kijkt ze ook altijd of het wel goed schoon is. Als dat niet zo is moet ik mee naar de badkamer en maakt zij mn plassertje en vooral het kopje goed schoon. In het begin vond ik het allemaal niet leuk en schaamde ik me een beetje maar nu niet meer en vind ik het eiglijk best wel lekker kriebelen.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • mijn moeder zegt dan dat mijn plasser stout is maar ze word niet kwaad alleen schaam ik me wel dan en wil liever dan een slappe. ik zou me helemaal schamen als ik sperma zou spuiten maar gelukkig is dat niet voorgekomen. wel zeg ik altijd dat ik het zelf wel kan maar een tijd terug was mijn eikel niet goed schoon dus doet het het nu weer zelf.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Wat zegt je moeder van je stijve pik? Als die het prima vindt hoef jij je niet te schamen. Als je het gewoon niet meer wil, probeer dan een keer klaar te komen en dus te spuiten. Je moeder zal het dan echt aan je zelf overlaten denk ik. Zo niet, tja dan zal je moeder het leuk (of geil) vinden vermoed ik.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • doet mijn moeder ook en ik vind het eigenlijk niet prettig omdat mijn plasser best hard word vooral als ze mijn eikel schoommaakt. weet iemand een manier om dan geen harde plasser te krijgen .

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je zelf je piemel niet schoon houdt vind ik het niet gek dat je moeder (of vader) het doet. Maakt niet uit of je nou 12 of 14 of 15 bent. Ik vergeet ook wel eens om mijn eikel te wassen, als ik even snel wil douchen of zo. Als mijn moeder me dan toevallig checkt (dat doet ze soms namelijk, zo eens per week of twee weken) dan ziet ze dat ik me niet goed gewassen heb en dan doet ze het zelf met een washandje.
    Ze geeft me dan een standje en zegt dat ik me beter moet wassen en dat ze me vaker gaat controleren.
    Ik vind dat stom maar eigenlijk ben ik zelf de schuldige, dus mijn moeder heeft wel gelijk. Bovendien gebeurt het zo vaak dat ik er helemaal aan gewend ben dat ze me nakijkt en wast.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Misschien is er een speciale reden dat jouw ouders je nog zo verzorgen als je 22 bent, in dat geval kan ik me er wel iets bij voorstellen. Maar ik denk dat de meeste jongens op hun 22ste toch wel zelf hun piemel schoon kunnen houden.
    Mijn moeder kijkt een enkele keer als ik gedoucht heb of ik een schone piemel (en eikel) heb, maar ik ben pas 14.
    Aan de TS: ik vind het wel normaal dat je moeder hier op let op jouw leeftijd.
    Ik denk dat het wel stopt als ze ziet dat je de boel goed schoon houdt. Zelf ben ik wel slordig daarin (ik vergeet soms mijn velletje naar achteren te trekken), dus het is logisch dat ze mij nog checkt.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Zo lang ik nog thuis woon zeggen mijn ouders mijn pappa en mama dat ik mij goed verzorg en dagelijks schoon douch en alles goed inzeep dus ook mijn piemel als ik volledig ingezeept ben moet ik eerst een van mijn ouders laten kijken of alles goed is ingezeept en schoon gewassen is pas dan mag het zeep onder de douche weer afspoelen en zo lang ik thuis woon behoud mijn ouders he recht om mij te controleren en dat is alleen maar omdat ze mij willen beschermen tegen enige vormen van zelf verwaarlozingen. Ik vind dit ook overdreven maar als ik alle zorg bij mijn eigen ouders wil hebben omdat ik mij daar vertrouwd voel en hun die hulp geven zijn dat voorwaarden , Ik kan er dan wel tegen in gaan , maar dan word erf nog gewoon gestraft of anders ga ik maar in een zorginstelling wonen. Dat laatste zou ik helemaal niet willen. Ouders hebben goede bedoelingen en zo lang ik bij hun woon word ik gewoon met alles geholpen en mag ik me zelf zijn zo als ik ben. Maar mijn ouders blijven gewoon baas en zei helpen graag bij dingen wat ik niet goed zelf kan regelen .

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn moeder heeft dat ook altijd gedaan totdat ik ong. 14 was en een stijve kreeg door haar wrijven en toen spontaan begon te spuiten.Ze heeft me toen wat dingen uitgelegd en moest voortaan zelf m'n pik wassen.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mij ook nog maar mijn moeder is redelijk hardhandig dus ik vind het niet fijn. Ook bij het temperaturen in mijn kont moet ik op mijn rug liggen en dan checkt ze het altijd nog even ook als ik een zetpil krijg

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn voorhuid was (een beetje) strak, toen heeft mijn broer gezegd dat ik moest oefenen met de huid oprekken zodat ik m'n piemel inclusief eikel goed kon schoonmaken. Hij deed het bij zichzelf voor, en nu gaat het bij mij ook soepeler. Mijn moeder bemoeit zich er niet mee (ik heb ook niets verteld), alleen mijn broer kijkt af en toe als ik me was.
    Hij heeft me wel uitgelegd dat het belangrijk is om schoon te houden, ik denk dat je moeder je daarom helpt, maar je kan het natuurlijk ook zelf leren!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • het is niet heel erg het is gewoon normaal dat je moeder diet checkt en mischien wassen jullie t zelf niet goed dus doet je moeder het tot je het zelf goed doet als je het erg vind zou ik gewoon vragen waarom ze het doet en zeg je dat je wil laten zien dat je het zelf kan en dat als je het zelf goed doet dat ze je niet meer hoeft te helpen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je klein bent, dan wassen je ouders/je moeder je ook. Als je wat ouder wordt dan kijken ze wel eens toe als jij jezelf wast. Dat is het leerproces. Ze hebben het dan eerst voorgedaan. En later moet je het gwn zelf doen zonder je ouders. Dat heet opgroeien.
    Je moeder moet leren dingen los te laten. Klaarblijkelijk vindt zij het nog wel gewoon om je te helpen bij het wassen. Vind jij het vervelend en niet nodig, dan zou je dat gewoon eens tegen haar kunnen zeggen. Kijken hoe ze dan reageert.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • 14 en 15

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoe oud zijn je broers dan

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou, mijn ma heeft dat wel gedaan en zeker toen ik pas bij het klaarkomen ging spuiten. Ze heeft me toen precies verteld/voorgelicht over kinderen krijgen, masturberen, natte droom en zo en laten zien hoe je je (stijve) piemel onder je eikel goed schoon kan maken. Toen kon ik het voortaan zelf.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • heeft mijn ma nou nog nooit gedaan haha, wat een vreemd verhaal :D

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Voor TS, het is helemaal niet normaal dat vaders, moeders of andere familieleden jouw piemel wassen op jouw leeftijd. Mijn moeder heeft me toen ik 6 of 7 was al geleerd dat ik alleen met water mijn piemel moest wassen door onder de douche of in bad het velletje naar achteren te doen. Dit is te beschamend om een puberen jongen aan te doen.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Bij mijn doet mijn vader of zus het. Broek en onderbroek uit en even de billen en piemel controleren en schoonmaken. Dan schaam ik me dood. Of als me zus me roept en bij me billen gaat ruiken. (Heb thuis een luier om door medische problemen). Maarja als ik er tegen in ga krijg ik direct een tik op mijn billen dus dat wil ik ook niet.

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten