Skip to content
7 reacties
298 weergaves

Vader slaat en schopt

Me vader slaat en schopt me elke dag wel ookal doe ik niks en me broer slaat hij niet en die mag alles doen wat hij wil en als ik 5min te laat thuis kom slaat hij mij ook als ik een slecht cijfer heb en me broer haalt alleen maar slechte cijfers en hij word daarom niet boos op hem. Weet iemand misschien wat ik fout doe? En komt het dan door mij dat mijn vader me slaat?

12 jaar
9 jaren geleden

7 Reacties

  • Meisje van 19 dankje ik zal wel kijken

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik denk dat je het kan vinden op de site van je school, en anders kun je het vragen op school bij de respectie of je mentor

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje van 18 en 19 dankjewel maar het problemen is ze hebben niet gezecht wie de vertrouwenspersoon is op school

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Gecondoleerd meisje, ik sluit mij aan bij het meisje van 18. Maar als je niet wil of durft im na een vertrouwenspersoon te gaan. Kun je misschien ook met familie of goede vrienden het er over hebben. Dan kunnen ze je helpen Succes en sterkte

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Oh jee.. Ten eerste, het komt niet door jou dat je vader je slaat! Dat hoort een ouder nooit te doen, zelfs al zou je wel wat verkeerd doen.

    Het klinkt alsof je vader erg is geraakt door het overleden van je moeder, door het gemis is gaan drinken, en zijn frustratie en pijn nu misschien op jou afreageert, misschien laat je hem aan haar denken, doordat je op haar lijkt ofzo.. In ieder geval, hoe begrijpelijk zijn verdriet misschien ook wel is, hij mag dit niet zo aanpakken!!

    Tegen je vader kun je zelf vast weinig doen, dus ik zou misschien beginnen met een vertrouwenspersoon op school aan te spreken. Zij kunnen ook niet zomaar wat doen, maar ze kunnen je wel direct helpen om wel de juiste hulp te gaan vragen. Doe dit dus! En een vertrouwenspersoon mag wat jij vertelt niet zomaar doorvertellen, tenzij je van plan bent jezelf of een ander wat ergs aan te doen, mocht je bang zijn dat je vader er achter zou komen.

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Heey meisje van 19 Ik leef niet egt in een cultuur en me vader doet zo sinds me moeder is overleden daarvoor was hij altijd veel aardiger enzo. Hij zit ook elke dag wel bij de bier mensen (geen idee hoe dat heet) en dan als hij thuis komt dan gaat hij weer slaan en schoppen

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • heey, uit je verhaal maak ik op dat hij je lichamelijk mishandeld zonder aanleiding? Kan dit komen door de cultuur waar in je leeft? Ik zat ooit bij een jongen in de klas en hij vond het heel normaal dat vrouwen geslagen werden.


    ik kan je niet precies zeggen of het aan jou of je vader licht, daarvoor is je verhaal iets te compact

    19 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten