Skip to content
1 reacties
61 weergaves

Moet ik kiezen

Hey, ik ben een meisje van 14, heel gewoon. alleen ik heb 5 moeilijke jaren achter de rug die zich nog altijd, voortzetten. ik woon bij mijn moeder samen met mijn broertje. Mijn vader zie ik niet, door de dingen die zijn gebeurd. Maar nog altijd voelt het voor mij alsof ik moet kiezen tussen mijn beide ouders. Ik ben de afgelopen 5 jaar nooit echt voor mijn gevoelens uitgekomen. Ik praat er nooit echt over want ja...wat hebben die andere mensen eraan? vrij weinig toch. Soms heb ik het gevoel, dat ik het allemaal even niet meer aan kan. Mijn vader, sommige gesprekken en alles wat er is gebeurd. het blijft terug komen, elke minuut van elke dag. Wat er is gebeurd? praat ik liever niet over...zelfs hier niet. Mainstreet leest dit niet maar, ze hielpen en helpen nogsteeds om niet op te geven, sterk te blijven en gewoon doen wat ik moet doen, Normaal. Ik dacht dat helden niet bestonden maar deze jongens, echt wel dus. Maar even terug...is het normaal om te moeten kiezen tussen je beide ouders? en, zou mijn vader ooit in gaan zien dat hij zoveel dingen fout heeft gedaan? Ik hoop op iemands antwoord xx

14 jaar
9 jaren geleden

1 Reacties

  • Je hoeft niet te kiezen, dat zegt alleen je gevoel! Ik zou als ik jou was aan je ouders laten merken wat je voelt en wat je dwars zit. Misschien niet door het te vertellen, maar door het te schrijven. Ik heb ook allemaal dingen die ik zo graag aan me ouders kwijt wil maar ik kan het gewoon niet.. Altijd als ik verdrietig ben dan ga ik schrijven. Ik laat de brieven nooit aan mn ouders zien. Maar het zou wel helpen als ik het aan mn ouders gaf. Dan zouden ze weten hoe ik me nou ECHT voel. Ze kunnen ten slotte niks doen als ze niet weten dat iets jou dwars zit. En als je wilt dat je vader in ziet dat die dingen fout heeft gedaan, moet je hem erop wijzen. Het is misschien heel moeilijk maar probeer het gewoon zo lief mogelijk te vertellen. (of lezen) Heel veel succes! xoxo

    15 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten