Skip to content
31 reacties
7425 weergaves

Ik wil niet getenperatuurd worden

omdat ik niet lekker ben en koorts heb enz wilt me moeder me in de ochtend en in de avond m'n temperatuur meten. Eerst dacht ik dat ze t in m'n oor ging doen maar net ging ze op zoek naar zo n ding voor in de poep. Ik wil dat dus echt niet! Ze zegt dat dat preciezer is en ze wil de temperatuur goed bijhouden ofzo. Wat moet ik doen?! Vanavond voor t slapen gaat ze me 'tempen' zei ze. Ik wil echt niet in m'n blootje voor haar staan hoor en dan ziet ze vast m'n spleetje. Laatste keer dat ze me heeftgetemperatuurd in m'n poep was ik 6 ofzo toen moest ik als n hondje op t bed zitten en billen naar achteren steken toen vond ik t niet zo erg maar wil het echt niet weer. Hoe doen jullie ouders t bij jullie?

13 jaar
10 jaren geleden

31 Reacties

  • vreemd dat mens zich schamen als hun of haar eigen ouders je piemel en kont ziet . Dat is binnenshuis bij eigen ouders heel normaal en niks bijzonders .
    De tuin heeft hoge begroeing dus zit zomers weleens naak in de tuin en mijn ouders ook .

    en als ik ziek en mij beroerd voel ben ik blij dat mij moeder of vader mij lichaams tempratuur op meet en heb nog nooit een seconde bij stil gestaan dat mijn ouders dan mij billen en piemel zien . Binnenshuis tussen ouders en kinderen niks geheimszinnig aan. ze zien mij elke dag naakt nooit he woord schamen gekend . Ik moet als ik mij gewassen heb en inzeep heb een van mn ouders dat lasten zien om te zorgen dat ik mij wel goed was en als ze zien dat ik he niet goed deed helpen ze even en daarna mag ik mij afspoelen.



    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Meisje van 11 Dat doet mijn stiefvader ook zo hij vind het bij mijn broertje van 3 niet nofig maar bij mij en mijn broertje van 9 wel en met dat warme weer wilde hij dit ook doen. Maar nog voor ik iets kan zeggen zit hij het al in mn kont echt rot

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • vind het stom, van de week hartstikke lekker weer maar te lang denk ik in de zon buiten in een badje en toen werden mijn broertje van bijna 3 en ik naar binnen geroepen en afgedroogd en moesten naar de kamer, pa zei dat hij ons even ging temperaturen omdat we zo lang buiten waren, ik ging op mijn buik op de bank liggen tv kijken nog in mijn badpak hij zette mijn broertje op schoot die nog een luier draagt en deed een thermeter onder zijn arm, nix an de hand toen kwam pa naast me zitten deed de bandjes van mijn badpak omlaag en trok deze helemaal naar beneden, wat doe je zei ik even de thermometer in je bips zei hij ik werd een beetje boos en zei waarom broertje niet in de kont die heeft een luier zei pa en jij niet en aauw hij zat erin niet eerlijk vind ik en wil niet meer getemperatuurd worden zo...

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Heb ik ook gehad echt geen fijn onderzoek ik wist ook niet wat ze gingen doen hij zei alleen doe je broek maar even uit en je onderbroek naar beneden het was een hele nare ervaring en dan ook nog die medicijnen

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik moest gister naar de dokter want ik heb de laatste tijd last van mijn piemel en anus en toen zei de dokter onvoorbereid we gaan je tempen duss ik moest me uitkleden wat ik echt niet wou en moest gaan liggen hij ging eerst met 2 vingers er super diep in toen weer maar met Vasaline en toen de thermometer heel diep maar na de thermometer spoot hij nog een heel prikkend spul in mijn anus maar het bleek dat hij nog wen anusonderziwk moest doen en dat deed pijn en daarna ging hij met een slang me anus in die hartstikke pijn deed en nu bu hem ik de thermo en zetpillen en dat prikkende spul voorgeschreven gekregen noway dat ik dat in ga neme ??

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn ma meet ook via mijn poep en duurt 3 minuten en het laatste jaar krijg ik daar een stijve plasser van wat echt niet leuk is dan. hoe kan ik dat voorkomen .graag snel reactie want vanmiddag om 4 uur gaat dat dat ding er weer in.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Heel ouderwets maar mijn moeder wil me altijd zo meten , ook meetze de temperatuur bij zichzelf zo . Heel vervelend , voorover staan om een thermometer met vaseline in mijn kont te krijgen . Mijn moeder meet ook nog in haar anus , doen veel volwassenen dit ?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Zitten als een hondje, dan kan ze toch niet bij je kontje?! Ik moest juist op m'n knieën zo tot m'n 15e, daarna zelf omdat ik altijd een stijve kreeg en die had ze per ongeluk een keer in der hand en zei nou nou zo'n grote jongen kan dit voortaan ook wel zelf. Ik hoefde me nergens voor te schamen zei ze.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Waarom zitten als een hondje?? Dat lijkt me heel vervelend... Ik moet altijd in m'n onderbroekje op het bed gaan liggen, en als mijn moeder bij mij op bed komt zitten. Moet ik mijn billen om hoog doen, en dam doet mijn moeder mijn onderbroekje omlaag en ze doet even wat zalf aan men poepgaatje en dan doet ze de termometer erin. Dan eventjes wachten en dan haalt mij moeder de termometer eruit. Als het te hoog id krijg ik een zetpil, dat doet wel heel erg pijn. Dat is toch veel fijner dan zitte als een hondje??

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 20 mijn ouders zijn gescheiden ik ik woon bij mijn ma . ben gelukkig niet vaak ziek maar als ze me weer gaat tempen moet ik me maar over mijn schaamte heen zetten hoewel ik het ook met jongen 14 eens ben dat het niet erg netjes is maar het is hopelijk dan maar voor een enkele keer.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Heel goed jongen van 16. Laat ze maar eens voelen en zien dat je al een volwassen pik hebt. Als ze je dan nog wil tempen vindt ze het misschien wel leuk om je zo te zien, maar dat klopt dan natuurlijk niet echt?! Heb je ook nog een vader?

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • vind het niet zo netjes om met een stijve plasser bij je moeder aan te komen jongen 16 .praten is gewoon beter en zeggen dat je de temperetuur zelf wel kan nemen.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • jongen 20 ik denk dat ik me daar te veel voor schaam.ik probeer juist altijd om hem dan slap te houden wat tot heden nog is gelukt .voor mijn slappe plasser schaam ik me al behoorlijk. maar je hebt wel gelijk dat ik het een keer moet doen om te laten zien dat ik geen kleine jongen meer ben. zal kijken wat ik ga doen.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Zeg jongen van 16, als je nou eens een heel erg stijve krijgt die ze dan goed voelt op haar bovenbeen, zal ze het misschien wel aan jou overlaten voortaan.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • mijn ma gaat ook eerst met een vinger met vaseline in mijn ster en moet dan ook over haar knie liggen.vind het vervelend als ze met haar vinger naar binnen gaat en schaam me dan behoorlijk.

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Meisje van 16, ik weet ook wel iets lekkerders om tussen je billen te steken maar troost je, zodra je een nat kutje krijgt (of net als ik hierboven een stijve) is het gelijk afgelopen en mag je het voortaan net als ik waarschijnlijk zelf doen.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn moeder is er ook fan van want ze doet het ook nog steeds als ze ziek is . Heb er hekel aan om dit tussen mijn billen te krijgen want het doet echt pijn . Had er vaak ruzie over gehad omdat ik haar niet geloofde omdat ze dit ook zo deed maar heb ermee leven . Onze huisarts onderzocht na mij haar en ze moest voorover buigen zonder slip . Ik durfde bijna niet kijken hoe er iets tussen haar billen werd gestoken . Heb me er nu bij neergelegd om ge temperatuurd te worden .

    16 jaar
    9 jaren geleden
  • Tot m'n 15e deed mijn moeder het ook altijd bij mij met vaseline aan de thermometer, maar toen ze die er weer uit ging halen kreeg ik een enorme stijve lul. Zo, zo zei ze, je hebt al een forse als een echte kerel en vanaf die tijd mocht ik het zelf doen!

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb echt vet strenge ouders. Ik moet me eerst helemaal uitkleden en dan over de knie van mijn vader gaan liggen (dan kan hij er beter bij zegt hij). Ik ben bijna nooit ziek maar als ik ziek ben gaat de thermometer er ook zonder pardon in. Mijn vader doet dan eerst vaseline aan zijn vinger en gaat daarna in mijn gaatje (hij zegt dat het dan makkelijker gaat) en dan drukt hij hem super ver erin. Als ik tegenstribbel trekt hij de thermometer er gelijk uit en krijg ik gewoon een pak voor mijn kont. Als het hoger is dan 37.5 graden gaat er ook een vet dikke zetpil in. Als ik dan weer tegenstribbel krijg ik weer een pak voor mijn kont.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben N en word ook getempt door mijn zus. Ik word sowieso door haar mishandeld maar oké. Ik moet gaan staan - gebukt - en dan duwt de voor mijn gevoel dat hele ding erin. En als het maar iets te hoog is, krijgt ik er ook een zetpil in.

    12 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten