Skip to content
6 reacties
145 weergaves

Band met mijn vader goed maken???? Of toch niet......

Ik ben een verlegen/onzekere meisje van 13jaar. Mijn band met mijn vader is al jaren niet meer zo Goed, ik praat niet meer met hem maar dan ook echt geen enkel woord. Mijn moeder wil dat ik de band weer goed maakt maar ik weet niet of ik dat eigenlijk wel wil, want ik heb niet echt een gevoel dat hij nu vader is. Ik had is een keer een hele erge ruzie met hem gehad hij rende naar me toe en pakte me heel hard vast en sloeg me hard en duwde mij, daardoor is mijn band met hem nog slechter geworden, en daardoor heb ik ook wel eens ruzie met mijn moeder. Ik mag ook veel dingen niet en krijg/heb ook veel dingen niet en moet altijd voor zo laat weer thuis zijn. al mijn vriendinnen hebben medelijden met mij. Soms snap ik mezelf gewoon echt niet en voel ik mij daardoor een mislukte kind omdat het telkens mij schuld is van alles, en ik moet dat weer etc het is altijd weer ik. Ik durf het ook niet echt te vertellen dat mijn band met mij vader slecht is daardoor ben ik ook onzeker over mij zelf ik durf ook niet veel dingen en ik vind mezelf te dik en te lelijk. Met muziek kan ik mij gevoelens uiten en daar ben ik wel blij mee Maar ik wil jullie hulp moet ik de band met mijn vader weer goed maken na zo'n ruzie???? Pleasssse help me ik weet niet wat ik moet doen :((( het liefst wou ik dat ik niet bestond want dan was dit allemaal niet gebeurd en heb ik ook niet zo'n stom leven:(

13 jaar
10 jaren geleden

6 Reacties

  • ik zou het wel gwn goedmaken maar heel langzaam, dus eerst weer met hem praten en dan gesprekken houden, en dan misschien leuke dingen doen, misschien op zn verjaardag een leuk zelfgemaakt cadeau geven (vinden ouders leuk). dus gwn heel langzaam. ik denk wel gwn dat hij van je houd en dat hij er ook erg mee zit maar zelf niks durft te doen omdat hij bang is dat de band nog slechter word!
    p.s. ik denk dat hij je echt niet expres heeft geslagen en geduwt! Hij is je vader!!

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb ook best vaak ruzie me mijn ouders gewoon even afwachten en dan proberen te praten (wat mij ook niet alijd lukt) maar naa een tijdje kunnen ze ook vanzelf naar je toe komen meeatal is dat zo bij mij maar ik hb nu weer ruzie en ga het dit keer zelf goedmaken sterkte

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey,

    ik snap precies hoe je je voelt. Ik ben 17 jaar en ik praat nu al zo'n half jaar niet meer met mijn vader.
    Ik woon thuis met mijn ouders en twee jongere zusjes die voorgetrokken worden.
    Heb je al een geprobeerd om via je mentor in contact te komen met een maatschappelijk werker? Iemand die naar je verhalen luistert?
    Ik heb dat namelijk wel gedaan en heb 6 mei weer een gesprek.
    Het helpt wel om er met iemand over te praten. In het begin is het even wennen, je hele thuissituatie aan een onbekende te vertellen, maar na een paar gesprekken valt het reuze mee.

    Succes!

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Mijn ouders Zijn ni gescheiden maar ze hebben ook Vaak ruzie met elkaar

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • ik schrok er heel erg van hoor

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Heeyy,
    ik schrok van jou verhaal.
    Je moet de band metje vader alleen goed maken als je het zelf wil
    wonen je ouders wel nog bij elkaar?
    want als je het echt niet wilt en je ouders wonen niet meer bij elkaar dan kan je ook gewoon het contact met je vader verbreken
    maar probeer er in ieder geval met iemand over te praten die je vertrouwd
    Xxxx

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten