Skip to content
1 reacties
186 weergaves

EEN VUIST TEGEN PESTEN

De mensen die worden gepest dat zijn de mensen waar ik het liefst mee om ga omdat ik wel respect heb voor die mensen en dat ik ze accepteer hoe ze zijn en hoe ze willen zijn in het leven daarom is pesten een makkelijke uitlaat klep voor je eigen problemen tegen mensen die zwaker zijn dan andere en een zielig excuses en zwak excuses om andere het leven zuur te maken door ze te pesten want als je als pester zo stoer bent om tegen mensen die zwaker zijn dan jou dan ben je als pester te zwak om je eigen problemen onder ogen te zien en ze op te lossen dit kan ook met hulp van de kindertelefoon want hulp zoeken is geen schande maar juist stoer en dapper het is een overwinning dat alleenmaar respect verdiend. Wat ik wil zeggen hier mee is... dat mensen die gepest worden sluit niet je ogen voor dit probleem en open je hart en neem ze op in je groepje vrienden en maak dit groepje steeds groter betrek steeds meer mensen er bij en haal ze over om mee te doen tegen pesten zo dat je een linie vormt een
eenheid tegen pesters want tegen een grotere groep durven pesters niks tegen doen je zet ze op een positieve manier en zonder geweld buiten spel alleen wat daar voor nodig is is volg je hart en doe het goede daar krijg je altijd respect voor terug. Alleen maak je het verschil niet tegen pesten maar door een groep te vormen laat je zien dat je door eenheid een vuist maakt tegen pesten. Respect begint bij je zelf voor dat je respect kan tonen voor anderen.

20 jaar
17 dagen geleden

1 Reacties

  • . (punt)

    19 jaar
    16 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten